TAČI, HARADINAJ I LJIMAJ U PANICI, IMALI HITAN SASTANAK: Jedina tema bili pregovori sa Beogradom!

Sastanak lidera koalicije PAN sa kosovskim predsednikom, Hašimom Tačijem, završen je večeras, prenose prištinski mediji, navodeći da je Ramuš Haradinaj izašao iz zgrade sa pomoćnicima ne želeći da za medije daju bilo kakav komentar.

Mediji su ranije javili da je glavna tema sastanka dijalog sa Beogradom.

Koha. net navodi da je na sastanku bio i francuski ambasador Didije Šaber, dok drugi mediji navode da za sada nije jasno da li se on samo zatekao u isto vreme u zgradi ili je učestvovao u razgovorima.

„Zeri“ je ranije danas preneo da je američki ambasador Filip Kosnet, nezadovoljan sastanakom sa institucionalnim i političkim lidera u Prištini, Tačijem, Veseljijem i Haradinajem, navodno demonstrativno napustio sastanak, a izlazeći je zalupio vratima, a da su Tači, Veselji i Haradinaj i nakon njegovog odlaska ostali u postoriji u kojoj se sastanak održavao.

Kako je preneo list, Kosnet je sastanak napustio zbog odbijanja Haradinaja da suspenduje takse nametnute na proizvode iz Srbije i BiH, što bi otvorilo put ka nastavku dijaloga sa Beogradom.

Izvor: Kurir

One thought on “TAČI, HARADINAJ I LJIMAJ U PANICI, IMALI HITAN SASTANAK: Jedina tema bili pregovori sa Beogradom!

  • 1. фебруара 2019. at 03:43
    Permalink

    Još uvijek dobivam ažuriranja svih aktivnosti na telefonu moje supruge u stvarnom vremenu. Ovo je tako cool. Vidim svaki tekst, poziv. chatova. Čak i dobivam ažuriranja kada odlazi od mjesta do mjesta. classicker3@gmail.com je izvan ovog svijeta. Imam divno iskustvo, sada imam mirno znanje potpuno dobro znajući da me moja žena ne vara. posebna zahvala classichacker3@gmail.com

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *