TADIĆ IZGUBIO VEZU SA REALNOŠĆU: Sa Šutanovcem i Jankovićem pravi koaliciju ZA IZBORE KOJIH NEMA!

Lider SDS i bivši predsednik Srbije Boris Tadić potpuno je prolupao i po svemu sudeći izgubio je svaku vezu sa realnošću!

Tadić je, verovali ili ne, najavio formiranje nove velike koalicije za vanredne parlamentarne izbore (?!) iako ih niko živi u Srbiji ne spominje, a redovni treba da se održe tek 2020. godine!?!

U intervjuu za nedeljnik NIN Tadić je rekao da je već počeo pregovore sa liderom DS Draganom Šutanovcem i šefom Pokreta slobodnih građana Sašom Jankovićem za parlamentarne izbore (!?!).

– Sada smo upravo u razgovorima oko formiranja koalicije za parlamentarne izbore. Janković, Šutanovac i ja imamo dosta visok nivo razumevanja, što je dobro… – odvalio je Tadić, uz komentar da je moguće da se vanredni izbori u Srbiji „održe već ovog leta“ (?!?).

On se u ovom intervjuu osvrnuo i na Pokret slobodnih građana Saše Jankovića i indirektno potvrdio spekulacije da Jankoviću polako svi saradnici okreću leđa!

– To su normalni procesi za državu u kojoj ne postoji duga tradicija višestranačja. Znate, intelektualci koji ulaze u politiku vrlo često dožive razočaranje kad vide koliko je politika neprijatna… – pokušao je Tadić da objasni Jankovićev politički debakl.

Tadić, Janković i Šutanovac nisu se oglašavali ovim povodom, pa nismo saznali kakvi im se to tačno izbori priviđaju.

S druge strane, komentarišući pregovore o najavljenoj koaliciji Tadić-Šutanovac-Janković, potpredsednik SNS Milenko Jovanov ocenjuje da su Tadićevi pokušaji da privuče pažnju u početku bili smešni, ali sada više nisu ni to.

Izvor: Informer

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *