TAJNA PORODICE VUČIĆ: Roditelji predsednika Srbije uradili su jednu NEOBIČNU STVAR kada su se on i Andrej rodili!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica već godinama su na meti opozicije koja lažima i nasilnim putem pokušava da osvoji vlast.

Porodica Vučić nije jedina meta nasilnika, već su ugroženi i predsednikovi saradnici, o čemu svedoči slučaj uhođenja bratanice Siniše Malog i njene majke.

Vučić je, kako je sinoć rekao, na napade na sebe navikao, ne boji ih se, ali je, prema njegovim rečima, nedopustivo da se u to upliću porodice i deca koja su poslednjih dana, nažalost, ponovo postala glavna tema u medijima.

Predsednikov sin Danilo meta je broj 1 ljudi koji pokušavaju da se po svaku domognu vlasti, a nisu pošteđeni ni njegov brat, majka, otac, supruga.

Usled svih tih pisanja i laži plasiranih o porodici Vučić, nama je za oko zapao jedan detalj koji niko do sada nije primetio.

Naime, predsednikov otac zove se Anđelko, a njegova majka je Angelina. Brat je Andrej, a predsednik naravno Aleksandar. Svakako je koincidencija što imena predsednikovih roditelja počinju na prvo slovo azbuke, ali njihovi sinovi zasigurno su namenski dobili imena koja počinju na „A“, ne bi li se ispoštovala ta mala tradicija nastala u okviru porodice.

S druge strane, predsednik nije nastavio ovaj simpatičan obrazac i svojoj deci namenio je imena koja ne počinju slovom koje je obeležilo dve generacije Vučića.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *