Tamara Đurić napustila VMA!

Novopečena pevačica i starleta Tamara Đurić odlučila je da napusti Vojnomedicinsku akademiju, gde se lečila u poslednjih mesec dana nakon što joj je akvafiler ubrizgan u zadnjicu ugrozio život.

Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, Đurićeva nije mogla da podnese veliku gužvu na VMA, pa je uz saglasnost svojih roditelja odlučila da promeni bolnicu.

Ona će u narednih nekoliko dana započeti terapiju koju su joj predložili, a nakon toga, ako sve bude u redu, Tamara će otputovati u inostranstvo na nekoliko meseci kako bi se sklonila od javnosti.

– Lekari iz privatne klinike su joj predložili da se podvrgne manuelnoj terapiji, što je trenutno najbolje i najbezbolnije za nju. Tamara je uz konsultacije sa njima odlučila da je to najbolja opcija. U narednih nekoliko dana će početi sa manuelnim terapijama, tačnije masažama zadnjice, koje bi trebalo da joj pomognu da se donekle ta regija oporavi – kaže izvor blizak starleti za „Alo!”.

Đurićeva je nakon intervencije koju je imala na VMA, kada su joj lekari spasli život, provela nekoliko nedelja u krevetu. Porodica i prijatelji bili su uplašeni za njen život, ali se, zahvaljujući stručnosti lekara, izvukla iz životne opasnosti.

– Tamara je tada odlučila da će ako sve bude u redu napustiti Srbiju na nekoliko meseci kako bi se odmorila od svega. Ona nije očekivala da će njen slučaj biti toliko medijski ispraćen, te se nije nadala da će njeno zdravstveno stanje biti glavna tema. Ipak, kada su informacije procurile u javnost, ona je odlučila da se oglasi i ispriča kako je bilo da se ne bi spekulisalo o tako ozbiljnoj situaciji – otkriva naš izvor.

– Sredinom juna će napustiti Srbiju i provesti nekoliko meseci van zemlje kako bi se oporavila od svega – kaže naš izvor.

Kada smo kontaktirali sa Đurićevom kako bismo proverili tačnost informacija koje smo dobili, ona se nije javljala na telefon.

Tamara je poslednjih nekoliko dana ponovo aktivna na društvenim mrežama, gde objavljuje svoje fotografije, a kako smo saznali, nisu u pitanju one novijeg datuma, već svojim fanovima plasira stare slike.

Podsećanja radi, Tamara je dobila infekciju posle pucanja akvafilera u zadnjici. Nakon toga, starleta je završila u bolnici, a život joj je bio u opasnosti. Đurićevu je nedavno na VMA posetio i najpoznatiji brazilski hirurg, koji je u dogovoru sa našim stručnjacima zabranio starleti da se više ikada podvrgne estetskim zahvatima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *