Tamara Đurić ostala bez 35.000 evra u sekundi!

Novopečena pevačica Tamara Đurić rešila je da se zajedno za svojim najboljim prijateljima provede, što bi naš narod rekao, za sve pare.

Ona je u svom stanu organizovala žurku povodom preseljenja u novi životni prostor, a kako nijedna njena proslava ne prođe bez dobre žurke, tako je bilo i ovoga puta.

Kako „Alo!“ saznaje, Tamara je napravila gala veče za desetak svojih najboljih prijatelja, kupila je šampanjac i organizovala ketering, a jedna stvar uspela je da joj potpuno poremeti ceo događaj koji je dugo planirala.

Kako tvrdi izvor blizak Đurićevoj, ona je u jednom trenutku primetila da joj je sef u kojem drži dragocenosti otvoren, a kada mu je prišla, odmah je primetila da u njemu nema zlatnog „roleksa“ koji je nedavno dobila na poklon. Kako saznajemo, u pitanju je unikatni „roleks“ čija cena iznosi 35.000 evra.

– Veče je bilo prelepo. Ispijao se šampanjac, hrana je bila odlična, a svirala je lagana muzika kako bi svi mogli da pričaju međusobno bez preteranog dovikivanja. Tamara je bila raspoložena, stalno je zasmejavala goste nekim forama, što inače svi obožavaju. U jednom trenutku, nakon određenog vremena, samo se začulo: „Ljudi, nema mi sata. Sef je otvoren“. Tada su se svi uspaničili – otkriva izvor blizak pevačici za „Alo!“ i dodaje:

-Njoj je bilo veoma krivo s obzirom na to da je za taj sat veoma vezana jer ga je dobila na poklon, a nije želela da kaže kako sumnja na nekog od tih ljudi, jer su joj oni veoma bliski. Ipak, u jednom momentu su se oni dogovorili i predložili Tamari da svi idu na poligraf. Njoj nije bilo drago da to uradi, ali je ipak pristala na insistiranje prijatelja.

Đurićeva je angažovala privatnog detektiva i svi njeni prijatelji prošli su poligrafsko ispitivanje.

– Njoj je veoma laknulo kada se ispostavilo da niko od njenih bliskih prijatelja nije uzeo sat. Ipak, i dalje ne može sebi da objasni šta se tačno desilo, i kako je sef bio otvoren. Na kraju je ceo slučaj morao biti prijavljen i policiji, s obzirom na to da je privatni detektiv vraćao snimke kamera ispred ulaza i lifta. Tamara se nadala da će sat biti pronađen, međutim, misterija otvorenog sefa još uvek nije rešena – otkriva naš izvor i dodaje da je slučaj sada urukama policije na Novom Beogradu.

Kako bismo proverili o čemu se zapravo radi, kontaktirali smo Tamaru, ali ona nije želela da se izjašnjava povodom ove priče.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *