TEK ŠTO JE POČELA ZADRUGA: Miljana Kulić brutalno napadnuta!

Petoplasirana učesnica “Zadruge 1“, Miljana Kulić, nije mogla da odoli da ove sezone ne uživa i luksuzu koji je Veliki šef priredio u “Zadruzi 2“.

Njen sin Željko Kulić će biti prva beba koja će boraviti na imanju nadomak Beograda, što je sinoć otkrio Ognjen Amidžić.

– Veoma sam uzbuđena. Ja nisam gledala, ali sam jutros tek videla kako Željko predstavlja Zadrugu 2. Navikla sam na rijaliti, ali sam uzbuđena zbog ambijenta – priznala je ona.

Ovog puta Miljana će imanje nadomak Beograda deliti sa svojom majkom, Marijom Kulić, koja je zbog svoje prirode i temperamenta ostala zapažena u očima javnosti. Miljana nije krila da njena majka neće biti ništa blaža, već, naprotiv, da je neće štedeti u kritikama koje će se odnositi na Miljanino ponašanje u “Zadruzi 2“.

– Mislim da će mi to pomoći jer će ona u najtežim okolnostima biti uz mene. Ona će biti još gora, kritikovaće me, ali ja imam 25 godina i na meni je da odlučim kako ću se ponašati – rekla je Miljana.

U trenutku kada „Zadruga“ još nije ni počela, Miljana je već bila verbalno napadnuta, od strane takmičara Jovice Putnikovića, koji je rekao da mu je Miljana antipatična, i da se sigurno neće slagati dobro, ali ona je na ovo reagovala vrlo ležerno.

– Zaista ne znam ko je osoba, ne mogu da mislim ni da sudim o osobama koje ne znam. Moramo se upoznati, taj Jovica Putniković i ja – rekla je Miljana i odgovorila na pitanje novinara da li će biti prijateljica sa Stanijom Dobrojević:

– Prijateljstvo sigurno nećemo, jer ja u rijaliti nisam našla prijatelje. Vreme će pokazati, za sada smo samo rijaliti koleginice – objasnila je Miljana.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *