Tešić glumio 007 DŽEMS BOND saobraćajca!

 

Tešić, ja sam Danilo Tešić! Saobraćajac, presretač!

Danilo Tešić, bivši snajperista koji je osuđen na 2,5 godine zatvora zbog navodnog učešća u ubistvu dve osobe šiptarske nacionaliste tokom rata, a koji je nedavno uhapšen zbog toga što se lažno predstavljao kao saobraćajni policajac i svojim BMW-om glumio presretača na drumovima imao je policijsku značku Evropske policijske asocije sa rednim brojem 007. On je tu značku dobio od izvesnog Manuela koji je navodno legalno vodio ovu Evropsku policijsku asocijaciju, i čiji je Tečić bio legalni član.

Sada se međutim ispostavilo da je i za Manuelom raspisana međunarodna policijska potera.

Tako da se može reći da je Tešić bio neka vrsta srpskog Džejms Bonda na srpskom auto putu. Kod Tešića je inače pronađeno četiri policijske značke, a Afera je u prilici da vam jednu pokaže, tu značku on je zaboravio u kolima kod prijatelja a kasnije ju je isti predao njegovim advokatima.

Tešićevi advokati tvrde da se on skoro godinu dana leči od teške psihičke bolesti F i da boluje od neke vrsti Vijetnamskog sindroma, i da uopšte nije čudno što je umislio da je policajac. On je i sam rekao pred tužiocem da je oružje sakupljao jer ga podseća na ratište i na njegove prijatelje koji su dali živote na Kosovu, ali da osim jednog pištolja i lovačke puške za koju je imao urednu dozvolu, da je ostalih 15 komada oružje koje predstavlja vernu repliku, i da nije oružje iz kog se može pucati. U Beogradu postoji nekoliko prodavnica u kojima se može legalno kupiti takvo oružje. Inspektori koji su zaplenili to oružje, isto su poslali na veštačenje, ali su i oni ubeđeni da nije reč o originalnom niti prepravljanom oružju.

-Tešić je vozače koji su brzo vozili na autoputu zaustavljao u maskirnoj uniformi koja najviše podseća na žandarmerijsku ili u civilu, ali oružje nikada nije koristio prilikom tih „akcija“ tvrde njegovi advokati Jelena Zakonović i Šera Todorović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *