TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Pešak poginuo u Batajnici!

Na izlazu iz Batajnice, kod nadvožnjaka, protekle noći poginuo je muškarac (61) u svojstvu pešaka, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, Hitna pomoć je noćas imala ukupno 103 intervencije od kojih 28 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda.

U 19:15 sati u Ulici Rebeke Vest, kod OŠ „Desanka Maksimović“ na Zvezdari, muškarac (30) zadobio je povrede glave i, u konfuznom stanu, prebačen je na reanimaciju u Urgentni centar.

Nekoliko minuta kasnije, u Ulici Dragice Končar kod broja 8 lakše je povređen muškarac (35) u svojstvu pešaka i, takođe, prevezen u Urgentni centar.

Lakše povrede zadobio je i muškarac (25) u Ulici Agostina Neta kod broja 22, u 20:21 sati, i potom je prebačen u KBC „Zemun“.

Na Gazeli su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode, a u prvoj u 23:48 sati, u smeru ka Novom Beogradu, lakše su povređeni muškarac (59) i žena (49), i prevezeni u Urgentni centar.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi na Gazeli, koja se dogodila u 00:54 sati u smeru ka Šidu, povređen je muškarac (57), koji je potom prebačen u Urgentni centar.

U istu ustanovu prevezena je i ženska osoba (32), nakon što je lakše povrede zadobila na Zrenjaninskom putu u 05:32 sati, kod broja 123.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *