TIHI ESTRADNI RAT Ana Bekuta i Šabanova udovica u sukobu zbog kontroverznog albanskog biznismena! (VIDEO)

Udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić vec godinama ne razgovara sa Anom Bekutom jer je ona imala sukob sa njenim pokojnim mužem. Problem između Bekute i Šabanove porodice datira jos od 2016, kada je izbio haos na snimanju „Granda“ nakon sto je tadašnja gazdarica Lepa Brena izbacila Aninog partnera Milutina Mrkonjića i kontroverznog biznismena Ćazima Osmanija sa snimanja, a u medijima pukla bruka kako ga je Mrka doveo, pa je ljaga pala na Bekutu.

Ona je tada navodno zamerila Šabanu što nije na vreme priznao da je Osmani došao u „Grand“ s njim u društvu, a ne s njenim Mrkom. Bekuta je, kako su tvrdili očevici, braneći partnera, u afektu svašta rekla Šabanu, između ostalog, da je mrtav za nju i oni od tada više nisu govorili. Zbog toga, navodno, Šabanova Goca i dan-danas oseća gnev prema Ani.

– Goca je baš kivna na one koji nisu bili dobri sa Šabanom, pa je to slučaj i sa Anom. Otvoreno kaze da očima ne može da je gleda i da joj nikada nece pružiti ruku pomirenja. Ni Ana nikad ne komentariše Šauliće, ali je javna tajna da se njihovo prijateljstvo prekinulo preko noći i da je Ana tada rekla da je Šaban za nju mrtav, zbog čega je Goca i sada prezire. Ona nije mogla da shvati da je Ana bacila prijateljstvo za takvu glupost i da je tako još za zivota govorila za njega – navodi za „Skandal“ izvor blizak Šaulicima.

Ana Bekuta

Podsetimo, Lepa Brena je tada izbacila Mrku i Ćazima iz „Granda“ izjavivši da ne želi da joj se „sumnjivi tipovi“ motaju po studiju, kao ni da navlace „loš glas“ da se ona druži sa njima.

Kasnije se ispostavilo da ga je doveo Šaban, ali da to nije odmah rekao, vec je prećutao, pa je Ana od tada ljuta na njega i nikada se nisu izmirili. Brena se pak izvinila Mrki i oni nemaju problem.

(Alo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *