TOMA FILA: Protiv Zorana Marjanovića nema dokaza!

Advokat Toma Fila u ekskluzivnom razgovoru za „Alo!” kaže da blato na pantalonama Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge, neće biti dovoljno za podizanje optužnice ukoliko na njemu nije nađena i Jelenina krv!

Fila tvrdi da nije imao uvid u spise u tužilaštvu, ali da je od svojih prijatelja advokata koji rade na slučaju čuo čime raspolaže tužilaštvo.

– Onaj ko je izvršio ovo ubistvo morao je na sebi da ima krv, a ne samo blato. Dok je zverski ubijao Jelenu Marjanović, po ubici je prskala krv, a ne samo blato. U slučaju „Marjanović“ radi se o čisto emotivnom ubistvu… Ne zaboravimo da emocije mogu biti i mržnja i ljubav – kaže za „Alo!” Toma Fila i isključuje mogućnost da je nesrećnoj ženi presudio plaćeni ubica

Toma Fila tvrdi da osumnjičeni Zoran Marjanović ima izuzetne advokate – Veljka Delibašića i Aleksandra Zarić.

– Marjanović ima dva odlična advokata i dobro je što ćute jer bih im i ja predložio da to čine dok ne vide čime tužilaštvo raspolaže. Ono čime raspolaže tužilaštvo je nedovoljno. Najgore od svega je ako se slučaj „Marjanović“ završi oslobađajućom presudom – tvrdi Fila.

Advokat Fila je i ranije za naš list tvrdio da je beogradska policija u ovom slučaju zabrljala u startu.

– Policija je zabrljala na uviđaju, nisu nađeni tragovi i ne zna se gde je pevačica ubijena. Sve to visi u vazduhu, a podigla se velika prašina u javnosti. U slučajevima kada su poznate ličnosti u pitanju ili kada mediji svakodnevno pišu o nerešenom ubistvu, kao u ovom slučaju, proces na sudu može da se pokrene samo ako postoje neoborivi dokazi – kazao je Fila.

Na pretpostavke da je Jelena ubijena dan ranije, pa sutradan bačena u kanal, kratko je prokomentarisao:

– To su sve priče, pretpostavke jednog čoveka, šta i kako je, dok ne vidite ništa ne vredi, ja sam profesionalac, moram da vidim, pa da verujem – ispričao je on.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *