TRAGEDIJA NA ZVEZDARI: Operska pevačica ostavila oproštajno pismo, pa skočila sa 15. sprata zgrade!

Penzionerka Olga Mirković (89) oduzela je sebi život skokom sa 15. sprata zgrade na Zvezdari dok joj je ćerka bila van stana

Olga Mirković (89) iz Beograda, penzionisana operska pevačica, ubila se juče oko 10.30 sati skokom sa 15. sprata zgrade u Ulici despota Olivera na Zvezdari.

Kako saznajemo, nesrećna žena se ubila kad je njena ćerka, s kojom je živela u stanu, nakratko izašla da nešto obavi.

  • Izašla je na terasu, popela se na stolicu, potom na žardinjeru, a zatim skočila s visine od oko 50 metara. Stanari iz zgrade čuli su jak udarac, nakon čega su izašli iz zgrade i zatekli telo starice na pločniku. Zaprepašćeni i uplašeni, odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je brzo došla. Međutim, lekari su mogli samo da konstatuju smrt – navodi izvor Kurira iz istrage.

Ubrzo nakon tragedije ispred zgrade je došla i ćerka nastradale operske pevačice.

  • Mama… – zajecala je, stavila ruke na lice i plačući sela nedaleko od majčinog leša.

Stanari iz zgrade kažu da je Olga bila uspešna i nagrađivana operska pevačica, ali pre svega dobar čovek.

  • Ona se, za svoje godine, dobro držala, mada je bila slabovida. Uvek je bila doterana, nasmejana i stalno je nosila šešire. Njena najveća moć bila je u njenom obrazovanju i kulturi. Imala je jedinstven način komunikacije s komšijama. Svi su je voleli. Kad bi neko od nas imao problem, ona bi prva zakucala na naša vrata i ponudila pomoć – kaže komšija iz zgrade i dodaje:

  • Nedokučivo nam je zašto je odlučila da se ubije. Verovatno više nije htela da bude nikome teret. Imala je problema s pritiskom i sličnim staračkim bolestima, ali ništa ozbiljno. Svi smo tužni što nas je napustila.

Kako Kurir saznaje, nesrećna žena je neposredno pre samoubistva ćerki napisala oproštajno pismo.

Izvor:Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *