TRAMP DOLAZI U GUČU I RAZVODI SE OD MELANIJE!

Trampomanija trese Srbiju! Američki predsednik doći će u Guču i u našoj zemlji se prvi put sresti sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom, dok njegov brak sa Melanijom neće potrajati.

Ovakav sled događaja u više nego burnom životu Donalda Trampa predviđa popularna kladionica koja je u okviru specijala o američkom predsedniku ponudila mogućnost klađenja na veći broj dešavanja koja ga očekuju u najskorijoj budućnosti.

Na opkladu da će se Tramp sresti sa Kimom u Srbiji ove godine ponuđena je kvota 50, a kao domaćin ovog istorijskog sastanka najveće šanse ima Južna Koreja sa kvotom 1,30. Kvota da će lider SAD ove godine posetiti Guču prilično je velika – 150, ali s razlogom, jer, prema najavama, u avgustu u srpsku prestonicu trube stiže portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. Sigurno je da su bukmejkeri imali ovo u vidu kad su procenjivali kvote, pa je zato verovatnoća da će naredne godine doći do Trampove posete Guči prilično veća, a kvota dosta manja (100).

U spisak događaja koji očekuju Trampa uvršten je i četvrti odlazak pred matičara, a ukoliko do toga dođe tokom 2018, svakoga ko uloži 1.000 dinara čeka dobitak od čak 30.000. Osim ovih, kladionica nudi i brojne druge opcije, kao što su dobijanje meksičkog ili korejskog državljanstva (kvota 100), kupovina franšize NFL ili NBA (50), izdržavanje celog mandata na mestu predsednika (1,5), povlačenje SAD iz UN (8), ovogodišnja poseta Srbiji kao predsednika SAD (20)…

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *