TRUDNA ILDA ŠAULIĆ POZITIVNA NA KORONU!

Ilda je tačno na rođendan brata Mihajla, 15. juna, saznala da je u drugom stanju i da će se kroz nekoiliko meseci ona i njen suprug drugi put ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi, piše Telegraf.rs.

Kako dodaje izvor, Ilda je pozitivna na koronavirus, što je saznala nekoliko dana nakon što joj je lekar potvrdio da je u drugom stanju.

  • Ilda nije imala nikakve simptome, testirala se nakon što je saznala da je trudna, kako bi bila mirna. Međutim, test je bio pozitivan i dva dana nakon toga dobila je prve simptome. Izgubila je čulo ukusa i čulo mirisa, ali temperaturu nije imala – priča izvor.
  • Izolovala se odmah, a njen suprug i ćerka Ema negativni su na koronu. Ovih dana treba da ponovi test. Dobro se oseća, a gde se zarazila to ne zna. Bila je u studiju, snimala je spot, obavljala svakodnevne stvari… Važno je da se dobro oseća, a sve drugo je manje bitno – dodaje sagovornik.

Podsetimo, Ilda i njen suprug Bojan, pre četri godine, tačnije 21. septembra, 2016. godine, postali su roditelji prvi put, kada se pevačica porodila i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Ema.

Nakon prvog porođaja, Ilda je u više navrata isticala kako bi volela da radi još dece i njena ćerka dobije brata ili sestru.

Izvor: Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *