TUGA: Goci Lazarević iznenada umro partner

Pevačica Granda u potresnoj ispovesti kaže da već sedam godina plače zbog smrti svog dragog Branka.

Zvezda narodne muzike Goca Lazarević iznenada je ostala bez životnog saputnika, kog nikako ne može da preboli, jer je, kako kaže, bio njena prava ljubav.

– To je nešto samo moje i ne volim da pričam o tome. Mene je njegova smrt najviše iskidala u životu. Dunav bi se napunio mojim suzama. Ranije sam sa ljudima delila i radost i tugu. Na kraju su prijatelji počeli da me izbegavaju i govorili mi kako nemam prava da ih maltretiram, da je to moja lična stvar. Tri godine nisam mogla da prihvatim da ga nema i osuđivala sam Boga. Pitala sam se zašto baš on, zašto neko ko je tako dobar, zašto se to meni desilo… Smejala sam se u javnosti, ali u meni je bila bol – kaže Goca i dodaje.

– Njega je ubio stres, jer je imao dve firme. Neki ljudi su ga izdali, nije mogao da naplati potraživanja i zatvori krug. Kidao se i raspao. Embolija pluća, infarkt, moždani udar… Sve ga je to stiglo u 55 godina – kaže Goca i objašnjava zašto se nikada nisu venčali:

– Posle razvoda od Zahara, nisam htela ponovo da se udam. To bi bila velika trauma za našu ćerku Mariju i sina Miloša. Najpoštenije je bilo da ja svoju decu izvedem na put. Kad su odrasli i Marija se udala, moj Branko i ja smo želeli da započnemo zajednički život. Nije nam se dalo – završava Goca svoju bolnu ispovest i kaže da plače na pesmu Halida Bešlića „Ja bez tebe ne mogu da živim“.

– Da li sam nagrađena ili kažnjena što sam imala takvu ljubav? To se ja pitam. Sve poredim sa njim i ta ljubav je reper za sve. Koliko sam samo plakala uz pesmu „Ja bez tebe ne mogu da živim“, posebno uz stihove „Milo moje nije nam se dalo, da se u tvom zagrljaju smirim, sve sa tobom bilo mi je malo…“ Suze samo grunu iz mene, iz najveće euforije vrisnem. Onda ljudima u mom okruženju bude neprijatno. Ali na Brankovom grobu više ne plačem. Odem na Bežanijsko groblje i fino se ispričam sa njim. Najteže mi pada kada mi kažu „Toliko plačeš, a ništa nisi imala sa njim, ni imovinu, ni decu, samo ljubav…“ Pa da li ima nešto vrednije od toga? – završava Goca svoju tužnu ispovest za „Informer“.

Izvor: Informer

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *