U CRNOJ GORI 21. SEPTEMBRA SVE STAJE: Milo pravi svadbu sinu o kojoj će pričati ceo region!

Blažo Đukanović, sin predsednika Crne Gore i Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, zakazao je venčanje 21. septembra u hotelskom kompleksu Sveti Stefan.

Više izvora potvrdilo je “Vijestima” da Đukanovići pripremaju gala venčanje svom sinu jedincu.

Mlađi Đukanović navodno namerava da se oženi u Miločerskom parku, kojim upravlja kompanija “Adritic properties“ grčkog biznismena Petrosa Statisa, bliskog prijatelja šefa države i partije.

O detaljima svadbenog veselja malo se zna, između ostalog i ko će od muzičkih zvezda uveseljavati zvanice, među kojima se očekuju ljudi iz političkog vrha države, biznismeni, predstavnici kulturnog i javnog života…

Mlađi Đukanović se godinama uspešno bavi biznisom u sektoru energetike i njegove dve kompanije imaju milionske profite. Tridesetjednogodišnji Đukanović ušao je i u biznis izgradnje mini-hiroelektrana i na vodotokovima na području kolašinske opštine započeo izgradnju dve centrale. U tome je imao podršku strica – bankara Aca Đukanovića, ali i oca dok je obavljao funkciju premijera.

Seriju glamuroznih venčanja u Crnoj Gori praktično je otvorio Statis. On je 2007. u novootvorenom “Splendidu“ za nekoliko stotina zvanica priredio spektakulranno veselje, kome je prisustvovao i Đukanović. Statis se tada venčao sa manekenkom Nedom Čađenović.

Prvi reket sveta Novak Đoković pre pet godina je stao na “ludi kamen” u Miločerskom parku, kada je julu organizovao venčanje sa dugogodišnjom izabranicom Jelenom Ristić. To venčanje izazvalo je veliko interesovanje i svetskih medija.

Izvor:Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *