U PARTIZANU BESNI ZBOG ODBIJENE ŽALBE: Ćeraćemo se sve do Lozane!

Odluka Vladimira Bulatovića, direktora Superlige, o registraciji meča Partizan-Mačva (0:0) iziritirala je čelnike crno-belih, koji su najavili da će žaliti Međunarodnom sudu za sportsku arbitražu u Lozani. Ovo saopštava Vladimir Vuletić, potpredsednik ekipe iz Humske, koji je juče u društvu Milorada Nikolića, zamenika generalnog direktora crno-belih, prisustvovao Izvršnom odboru Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije.

– Izneli smo svoje stavove i najavili da ćemo se žaliti višim instancama, odnosno drugostepenom i trećestepenom organu. Takođe, ukoliko bude bilo potrebe, Partizan će svoja prava zaštiti i na Sudu za sportsku arbitražu u Lozani. Sigurno nećemo stati – kaže Vuletić i nastavlja:

– Takođe, na prvom narednom sastanku skupštine Zajednice Superlige tražićemo smenu predsednika Dragomira Lazovića i direktora lige Vladimira Bulatovića. Posle svega što se dogodilo na ovom Izvršnom odboru, na kojem smo Milorad Nikolić i ja bili kao gosti, mogu reći da je napravljen mali korak za Partizan, ali veliki za pravo.
S druge strane, Dragomir Lazović, predsednik Zajednice klubova Superlige, smatra da je odluka direktora lige Vladimira Bulatovića o registrovanju utakmice potpuno ispravna i da nije bilo propusta.

– Imali smo konstruktivan razgovor, u kojem je gospodin Vuletić, kao doktor prava, tvrdio da je Partizan oštećen što pomenuta utakmica nije odložena zbog snežnih padavina. Međutim, mi stojimo iza tvrdnje da je sve urađeno po propisima i da je doneta jedina ispravna odluka – kaže Lazović.

Prvi čovek Zajednice nije bežao od činjenice da je u jednom trenutku dao ishitrenu izjavu, koja je celi ovaj slučaj dodatno zakomplikovala.

– Nije trebalo da izjavim da će žalba Partizana biti odbijena, dok ona još nije stigla na adresu direktora Lige. Ne bežim od toga da sam ishitreno reagovao, ali samo mi je želja bila da spustim tenzije. Takođe, do sledeće Skupštine zajednice ima još mesec i po dana, i nadam s da će u Partizanu dobro razmisliti pre nego što pokrenu inicijativu o mojoj smeni, jer tvrdim da Zajednica nikada nije radila ovako dobro – kaže Lazović.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *