U VRANJU UKIDAJU JAVNE IZVRŠITELJE!

Živi zid u Vranju prikupljao potpise protiv izvršitelja

Živi zid Narodna jaka Srbija u subotu je u Vranju održao akciju prikupljanja potpisa za ukidanje privatnih izvršitelja.

– Konvoj Živog zida – Narodne jake Srbije stigao je i do Vranja i uspešno odradio akciju prikupljanja potpisa za ukidanje javnih izvršitelja, notara i smanjenje ovlašćenja komunalne policije. Vranjanci veliko Vam hvala na ogromnoj podršci. Mi nastavljamo dalje po gradovima Srbije, sve do konačne pobede – napisao je Živi zid na Fejsbuk stranici niškog ogranka.

Kako je ta organizacija ranije najavila, potpise protiv izvršitelja će prikupljati u svim gradovima Srbije, a predaće ih Skupštini Srbije i napraviti živi zid oko parlamenta u Beogradu.

Narodna jaka Srbija, koja je pokrenula akciju Živi zid u svom programu se zalaže na prvom mestu za ukidanje protivustavnih zakona i uredbi i ukidanje javnih izvršitelja.

U svom programu, ta politička opcija dalje se zalaže za uvođenje smrtne kazne za političare za dela protiv nacionalnog i građanskog interesa, dok je sa ekonomske tačke za uvođenje ekstra poreza stranim bankama, uvođenje progresivnog poreza, donošenje zakona o imovinskom cenzusu, zabranu otuđenja prirodnih resursa strancima, raskid saradnje sa Međunarodnim monetarnim fondom, ukidanje subvencija stranim investitorima, uvođenje demografske naknade majkama sa troje i više dece i donošenje zakona koji obavezuje verske zajednice da plaćaju porez na prihod i zarade.

Ta opcija zalaže se i za zabranu rada nevladinih organizacija koje finansiraju strani fondovi, a „propagiraju neprijateljstvo i delovanje protiv Srbije“.

One thought on “U VRANJU UKIDAJU JAVNE IZVRŠITELJE!

  • 17. септембра 2018. at 22:55
    Permalink

    Postoji li neki plan potpisivanja peticija po gradovima Srbije. Datumi dolaska . Ako ih imate objavite na sajtu.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *