Stravičan napad dogodio se 25. avgusta u podrumu napuštene kuće u Ulici heroja Maričića u Vrnjačkoj Banji. kada je jedan mladić kidnapovao i silovao devojku, a potom je i inficirao.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Miloš je video M. S. kako sama ide ulicom, pa joj se prišunjao s leđa.

– Jednom rukom ju je podigao od zemlje, a drugom joj zapušio usta. Zatim ju je odvukao u obližnji podrum, uhvatio je za kosu i bacio na pod. Rekao joj je da neće živa izaći odatle ako ga oralno ne zadovolji – naveo je za Informer izvor ovog lista.

Kako dodaje, devojka najpre to nije želela da uradi.

– Tinejdžerka je to najpre odbila, a onda ju je Miloš više puta udario u lice. Onda joj je pocepao majicu, zgrabio za glavu i silom je naterao na oralni seks – dodaje sagovornik.

Kad je završio, Miloš je ponovo udario devojku i rekao joj da će ubiti i nju i njenu porodicu ukoliko ga bude prijavila policiji.

– Nesrećna devojka je otišla kući i sve ispričala roditeljima, a onda su iste večeri otišli u policiju i prijavili manijaka. Zatim je odvedena u bolnicu na pregled, gde su joj konstatovani podlivi na glavi, više podliva na levoj i desnoj nadlaktici i infekcija na sluzokoži obraza. Miljana je poslata i na ginekološki pregled, a njena pocepana majica je preuzeta kako bi se izdvojili DNK tragovi napadača – rekao je Informerov izvor.

Brzo je otkriveno da je Miloš zlostavljao devojku i za njim je raspisana poternica. U utorak su ga locirali i uhapsili policajci na beogradskoj opštini Zvezdara.