UBICA ĐINĐIĆA MLATI LOVU U ZABELI: Ozloglašeni Zemunac OVAKO zarađuje!

Aleksandar Simović, pripadnik „zemunskog klana“ jedan je od najozloglaženijih pripadnika ovog klana.

Njega je 2013. godine Specijalni sud osudio na 20 godina zatvora zbog ubistva svedoka-saradnika Zorana Vukojevića Vuka, u junu 2006. godine. Osuđen je za teško ubistvo iz osvete i koristoljublja, jer je Vukojević, koji je bio šef obezbeđenja vođe „zemunskog klana“ Spasojevića, posle ubistva premijera Đinđića, pristao da sarađuje sa Tužilaštvom i dobio status svedoka-saradnika u procesu za taj atentat, kao i u procesu protiv „zemunskog klana“.

Aleksandar Simović je tada dobio i dve godine zatvora zbog skrivanja oružja u stanu na Novom Beogradu u kojem se, pored ostalih mesta, krio tokom višegodišnjeg bekstva.

Simović je tada već izdržavao kaznu od 40 godina zatvora zbog devet ubistava i tri otmice, kao i zbog učešća u ubistvu premijera Zorana Đinđića.

Kaznu služi u Sedmom paviljonu KPZ Požarevac, kako bi se sprečila njegova komunikacija sa bratom Milošem, koji je smešten u najstrožijem delu požarevačke Zabele – Posebno odeljenje KPZ.

Poznato je da se zatvorenici posebno dovijaju kako bi prekratili vreme iza rešetaka.

Mnogi treniraju, u slobodno vreme igraju fudbal ili košarku.

Ovaj Zemunac, ipak, koristi svoje talente…

Simović, kome se sudi za devet ubistava, ne biste verovali – slika.

Kako smo saznali od izvora njemu bliskim, Simović radi bukvalno osmočasovno radno vreme. Radni dan mu počinje negde oko 8,9 ujutru, a kažu da ume i da porani. Tamo ostaje do popodne, negde do 16 časova, i sve vreme crta i slika!

Njegove slike potom se nose u neku od galerija, a kako je reč o njegovom autorskom radu, odobreno mu je da dobija 10 do 15 odsto novca zarađenih od prodaje slika.

Inače, Aleksandar Simović je mlađi brat Miloša Simovića, koji je uhapšen u junu 2010. posle sedam godina bekstva, nakon sukoba sa Kalinićem.

Aleksandar Simović je uhapšen 25. novembra 2006. godine u stanu u Ulici Milentija Popovića 35 na Novom Beogradu. Sa njim je tada bila supruga Zorana.

Izvor: Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *