UBIJENA NAJPOZNATIJA BLOGERKA

POZNATA BLOGERKA BRUTALNO UBIJENA U MOSKVI: Ubica preklao devojku, a onda je golu spakovao u kofer, ostavio je na njoj samo jedan jeziv detalj!  (VIDEO)

Foto: Instagram

HOROR

POZNATA BLOGERKA BRUTALNO UBIJENA U MOSKVI: Ubica preklao devojku, a onda je golu spakovao u kofer, ostavio je na njoj samo jedan jeziv detalj! (VIDEO)

Ruska blogerka Jekaterina Karaglanova (24) pronađena je mrtva u iznajmljenom stanu u Moskvi. Njjeno beživotno telo pronašao je vlasnik stana.

Bio je prestravljen kada je u jednoj od soba zatekao Jekatarinu sa prerzanim vratom, njeno golo telo bilo je u koferu. devojka je na sebi imala samo crni kajš.

Na telu je Imala i nekoliko ubodnih rana. Kako nije odgovara na pozive, njeni roditelji su se zabrinuli. Zamolili su njenog stanodavca da obiđe njen stan i tada je otkriveno da je mrtva.

Motivi za ovo brutalno ubistvo nisu poznati, a policija ispituje nekoliko opcija uključujući i njen ljubavni život, ne bi li pronašla neke tragove o ubici. Poznato je da je prekinula vezu sa 32-godišnjim ljubavnikom i započela vezu sa starijim muškarcem. Ona i 52-godišnji muškarac su nameravali da odu u Holandiju.

Njen poslednji post je o putovanju na Krf, 22. jula. Njeno telo je pronađeno pet dana kasnije. Policija istražuje da li je ljubomora povezana sa zločinom. Za sada niko nije uhapšen.

Daily Mail Online@MailOnline

Naked body of Russian beauty blogger is found stuffed in a suitcase with throat slit at her Moscow apartment https://trib.al/I70VRWq Russian beauty blogger found stuffed in suitcase with throat slitThe body of Ekaterina K, 24, a trained medic and beauty blogger, was found stuffed into a suitcase with her throat slit at her Moscow apartment.dailymail.co.uk1903:31 – 29. јул 2019.Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима20 људи прича(ју) о овоме

Njen Instagram nalog na ime Katti imao je 80.000 pratilaca. Radila je u gradskoj bolnici. Njeni fanovi kažu da je ličila na britansku glumicu i modnu ikonu Odri Hepbern.

Kurir.rs/Komsomolskaja pravda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *