UČESNICA „PAROVA“ IMA TUŽNU PROŠLOST: Dalila abortirala pre „Parova”!

Dalila Mujić, učesnica „Parova 5”, preživela je pravi pakao. Dalila je bila u vezi sa jednim momkom romske nacionalnosti, za koga je želela da se uda.

Ona je sa njim čak i ostala u drugom stanju, ali pošto ju je fizički maltretirao tokom trudnoće, ona je rešila da abortira i da ga ostavi, piše „Skandal”.

U ponedeljak je u emisiji „Upoznajte Parove” gostovala novinarka, koja ju je upitala za ove potresne detalje iz prošlosti, što je Dalilu šokiralo. Nije mogla da veruje da su mediji saznali za njenu tužnu ljubavnu priču, ali je ipak sve potvrdila.

– Žena koja vam je prenela tu priču nije ispričala sve kako treba. Ima tu istine, ali o tome ne želim da pričam. Tačno je da sam imala momka sa kojim sam se zabavljala četiri godine, ali smo se razdvojili kada sam otišla za Beč da radim. Nismo mogli da budemo razdvojeni, pa smo odlučili da pobegnemo za Švajcarsku. Ostalo neću komentarisati – rekla je Mujićeva.

Inače, Dalila je više puta pričala o svojoj tužnoj porodičnoj priči. Naime, ona je priznala da sa ocem ne razgovara otkad je se javno odrekao zbog njenog nedoličnog ponašanja u prethodnoj sezoni „Parova”. Ona još ne može to da prihvati i skoro svakodnevno plače za njim. Nekoliko puta do sada ga je javno molila da joj oprosti i da ponovo budu u dobrim odnosima, a da li će se to dogoditi, ostaje da vidimo kada napusti rijaliti.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *