UHAPŠEN ČLAN IZVRŠNOG ODBORA DVERI: Pronašli mu drogu!

Policija je sinoć u Aranđelovcu uhapsila Uroša Savića (26) i Čedu Praščevića (31) kod kojih su pronađena dva paketića marihuane, nož i drvena palica, saznaje… Savić, inače član Izvršnog odbora Dveri Boška Obradovića, u javnosti je postao poznat kada je nakon upada u zgradu RTS-a tvrdio da u pritvoru 50 sati nije dobio ni hranu ni vodu, ali su snimci su ubrzo razotkrili da je Savić sve slagao.

Pretresom iznajmljenog stana u Aranđelovcu, kod Savića i Praščevića pronađene su kesice sa drogom, palica i nož. Oni se sumnjiče za omogućavanje uživanja opojnih droga i nedozvoljeno držanje opojnih droga i privedeni su Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Dverjanin Savić inače je u žižu javnosti javnosti dospeo u martu prošle godine kada je polomio staklo na ulazu u RTS prilikom upada pristalica Saveza za Srbiju u zgradu javnog servisa. Proveo je 48 sati u pritvoru, a po izlasku je u emotivnoj ispovesti za Danas ispričao da ga je policija maltretirala i da čak 50 sati nije ništa ni jeo ni pio. Na snimku sa kamera koji je emitovan na konferenciji ispostavilo se da je Savić sve slagao i da je u policiji itekako jeo i sendviče i pio vodu, a da su mu policijske službenice čak nudile i sok i kafu.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *