UHAPŠEN POLICAJAC: Poludeo za ljubavnicom!

Policajac M. M. (50) iz Valjeva uhapsile su njegove kolege zbog sumnje da je progonio bivšu devojku (32). On se sumnjiči da je ženu s kojom je bio u emotivnoj vezi primoravao da se ponovo viđaju i pretio joj „da je spreman na sve ako mu se ne vrati“!

Kako saznajemo, policajac je počeo da je prati posle kratke emotivne veze.

  • Nije im išlo najbolje, pa je ona raskinula. Međutim, on to nije mogao prihvati, pa je počeo da je prati svojim automobilom. Pokušavao je da je presretne da bi na taj način privukao njenu pažnju i razgovarao s njom. Često je znao da je čeka pred njenom kućom. Međutim, ona mu je nekoliko puta rekla da ne želi da ga vidi, ali je on nastavio da je uznemirava telefonskim pozivima i porukama – kaže naš izvor i dodaje da je na kraju počeo da joj preti.
  • Pratio je bivšu devojku kroz grad. Jednom prilikom je na silu uleteo u njen automobil dok je na semaforu čekala da se uključi zeleno svetlo. Seo je pored nje i počeo da joj preti. Navodno joj je rekao da mu bez nje nema života i da neće da dozvoli da bude sa drugima jer je voli! Poručio joj je da je spreman na sve ako mu se ne vrati. Ponavljao je: „Volim te više od sebe! Dajem ti rok da razmisliš, imaš jedan dan da doneseš odluku“. Ona ga je na kraju prijavila jer se plašila da dići ruku na sebe. Nije više mogla da trpi takvo ponašanje, a pribojavala se da može i njoj da naudi – kaže naš izvor blizak istrazi.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *