Uhapšene dvije djevojke osumnjičene da su dilovale drogu

”Policija je na teritoriji Danilovgrada sprovela operativnu akciju kodnog naziva „Grbe“ koja je bila usmjerena ka licima za koja se sumnja da se bave uličnom prodajom narkotika. Pronađen je kokain i uhapšene su dvije ženske osobe. Pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su tokom trajanja višemjesečne operativne akcije „Grbe“ utvrdili da se osumnjičena lica u dužem vremenskom periodu u saradnji sa za sada nepoznatim licima bave uličnom prodajom opojne droge kokain. Na dvije lokacije u Danilovgradu izvršeni su pretresi stanova kada je policija pronašla i oduzela kokain težine oko 109 grama”, navode iz UP.

Uhapšene su A.P. (26) i S.V. (19) zbog sumnje da su izvršile krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i one su uz krivičnu prijavu privedene državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

U proteklom periodu za A.P. su postojala saznanja da se duži period bavi uličnom distribucijom kokaina na teritoriji Danilovgrada i Podgorice, naveli su iz policije.

”Podgorička policija je tri osobe, koja su tokom 2020. godine procesuirana prekršajno i krivično zbog zloupotrebe narkotika, dovela u vezu sa osumnjičenom A.P, odnosno policija je raspolagala saznanjima da su procesuirana lica kokain nabavljala od A.P”, dodaju iz UP.

”Istražne aktivnosti na identifikaciji drugih lica koja su se bavila uličnom distribucijom kokain su u toku”, saopštili su.

Borba.me

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *