UJAK KOJI JE DEVOJČICI NAPRAVIO DETE TVRDI: Nisam je silovao, sama je htela!

Srpska javnost ponovo se zgrozila na još jedno hapšenje silovatelja A. N. (40) iz Mramorka kod Kovina, koji je u nekoliko navrata seksualno iskorišćavao svoju sestričinu I. N. (14).

Nesrećna devojčica ostala je trudna sa uhapšenim ujakom i danas će u bolnici u Smederevu abortirati.

Kako „Alo!” saznje, A. N. je saslušan u tužilaštvu, gde je od početka do kraja saslušanja tvrdio da je „seks uvek bio dobrovoljan i da je on nije ni na šta prisiljavao”. Međutim, kad mu je postavljeno pitanje na temu trudnoće nesrećne devojčice, tvrdio je da ništa ne zna o tome. Ovom čoveku tužilaštvo je odredilo pritvor do 30 dana.

Meštani malog mesta nadomak Kovina i juče su bili u šoku nakon privođenja silovatelja. Najviše su krivili majku devojčice što nije prepoznala i videla da devojčica ima problem.

U ispovesti za „Alo!” maloletnica je u prisustvu majke ispričala da je sve počelo u decembru.

– Toga dana majka, poznanici i ja bili smo kod tetke, a ujak je došao po nas. Odvezao je jednu turu dece i komšija i mene kući. Krenuo je po moju majku, a meni je rekao da i ja pođem sa njim da se malo provozam. Međutim, skrenuo je sa puta i počeo je da me pipka. Pitala ga sa: „Šta to radiš, ostavi me na miru, kazaću te majci!”, na šta mi je odbrusio da ćutim, budem poslušna ili ću videti šta će me snaći. Skinuo me je i uzeo mi je nevinost, u autu. Potom mi je zapretio: „Budeš li ikome išta rekla, nećeš se dobro provesti.“ Posle smo otišli po majku, vratili se kući, a on se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Bila sam u šoku i strahu šta mi je uradio ujak koga sam volela. Plakala sam u sebi noću, da niko ne primeti – ispričala nam je I. N.

Kako sama kaže, sledeće napastvovanje dogodilo se samo dva dana kasnije, kada je krenula u školu. I tako je živela pola godine.

– Pre nekoliko dana sam mu rekla da me ostavi na miru i da mislim da sam trudna, na šta je odgovorio: „Baš me briga!”, te me je opet silovao. Poslednji put me je silovao u ponedeljak i ja više nisam mogla to da trpim. Morala sam nekome da se požalim. Sve ovo sam rekla i u policiji, dok je moj ujak sedeo spuštene glave – ispričala nam je devojčica.
I. N. će danas će u trećem mesecu trudnoće abortirati dete koje joj je ujak napravio. Sa njom će biti majka. Kada se oporavi, biće saslušana u Tužilaštvu.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *