(UPOZORENJE: EKSPLICITNA SCENA SEKSA FOTO 18+) FOTOGRAFIJE MOMENTA KADA IM JE STRGNUT JORGAN USRED SEKSA: On leži potpuno go na njoj i zabija joj se između nogu!

Benjamin Spahović ispostavio se kao jedan od najvećih zavodnika „Parova 7“. Tek što je ušao u vilu, on je prevario svoju verenicu sa Izabelom Anderson, sa kojom se i verio u vili.

Ipak u toj vezi nije sve išlo glatko, pa se Benjamin spetljao i sa Izabelom Aljoski.

Ali tu nije kraj! Benjamin se sinoć upustio u vrelu seks akciju sa atraktivnom Milicom Štavljanin, čemu je svedočio veliki broj ukućana.

Benjamin i Milica otkriveni su usred seksa, kada im je ukućanka u čijem krevetu su imali odnose strgla jorgran i ispod njega ih zatekla potpuno gole naočigled svih prisutnih.

– U mom krevetu se j*bete! Sram vas bilo! Bolesnici jedni! – vikala je besna takmičarka.

– Marš iz mog kreveta, debilčine jedne bolesti. Marš iz mog kreveta! Pogledaj gaće gde joj stoje. Ajde marš i jedno i drugo. Slušaj ti, kad se budem vratila neću da vas vidim ni jedno ni drugo. Sram vas bilo, u mom krevetu se je*ete – vikala je takmičarka, a mi vam prikazujemo najvrelije kadrove sinoćne akcije:

Fotografije su zbog eksplicitnog sadržaja morale da budu „zamućene“, ali jasno vam je u kakvoj kompromitujućoj pozi su rijaliti učesnici zatečeni.

Podsetimo, Milica je već ranije nagovaral Benjamina na seks, nakon što je on raskinuo sa Izabelom Anderson, a Štavljaninova sa Božidarom Milovanovićem, da bi se osvetili i opustili, ali on tada nije pristao na to.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *