Ustaše napale Vučića!

Portal „Hrvatsko odbrambeno štivo“ objavio je sramne uvrede na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nazvavši ga i četnikom.

– Hrvati su izmislili međunacionalni karakter sukoba. Kad nemaju šta da rade, kažu nešto protiv Srba – rekao je Vučić, a oni su, nazvavši ga ministrom umesto predsednikom, napisali da je to rekao bez imalo srama i straha.

– Upitan je njegov karakter… Ima li ga uopšte? Ako ga ima treba ga flaširati za buduće izučavanje psihopatoloških lažova i ubica, koji se ismevaju žrtvama agresije. Mislim da je to najbolji izdanak srbočetničkog pokreta, koji štuje Dražu i četnička zlodela kako od Hrvatske tako do Herceg Bosne i Kosova – piše hrvatski portal.

Nakon toga srpskog predsednika porede sa blatom.

– Tog političara treba s vremena na vreme otresti o zemlju, kao blato sa cipela, i to zato da vam ne bi počeo svojatati cipele. Vreme prolazi, a vlada republike Hrvatske ćuti i ne ide nikako, tj. dalje sa procesuiranjem ratnih zločinaca. Kao da se čeka naš nestanak, Dragovoljaca i Branitelja kao živih učesnika rata, pa bi oni u Srbiji iznova dobili tu mogućnost prekrajanja istorije, tj. kako im odgovara. Specijalnost Vučića je upravo ta: vladanje tuđim istorijskim bogatstvom, prekrajanje istorije i laganje, koje je naučio od Dobrice Ćosića – piše na portalu „Hrvatsko odbrambeno štivo“.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *