UVREDE I PSOVKE NA RAČUN PREDSTAVNICE SRBIJE: Evo šta je Nevena Božović doživela nakon prolaska u finale Evrovizije!

Nevena Božović je sinoć obezbedila Srbiji plasman u finale „Evrovizije“, odličnim nastupom za numeru „Kruna“, koju je sama pisala, a malo nakon nastupa doživela je niz uvreda i psovki na račun pesme i performansa.

Naša predstavnica na najvećem evropskom muzičkom takmičenju, Nevena Božović, našla se među 10 odabranih, koji su iz prvog polufinala prošli u završnicu „Evrovizije“, zakazanu za subotu.

Nevena je posle otpevane numere, kao i posle plasiranja u finale, dobila veliki broj pozitivnih komentara, ali i onih negativnih, pa su se tako na zvaničnim profilima festivala mogla pronaći „pljuvanja“ srpske pevačice i nastupa.

Pojedini su okarakterisali numeru kao „dosadnu“, dok su neki kritikovali njen stajling, a veliki broj obožavatelja „Evrovizije“ je branio Božovićevu u komentarima ispod objava.

– Iskrena da budem, uopšte ne pratim kladionice i komentare – rekla je Nevena Božović juče za „Blic“, dodavši da je fokusirana samo na nastup, te je evidentno da je negativni komentari ne pogađaju.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *