UŽAS: ČANKOV BATINAŠ PREBIO BOLESNOG MLADIĆA!

Ivan Jakšić, koji je bio na listi odbornika Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Novom Bečeju, brutalno je prebio Bojana Pomorišca u jednom kafiću u Novom Miloševu. Po ugledu na stranačkog šefa i lidera LSV Nenada Čanka, koji nesuglasice često rešava batinama, i Jakšić se siledžijski razračunava s onima koji mu se iz nekog razloga ne dopadaju.

Incident se dogodio 28. jula, a sve su zabeležile sigurnosne kamere u kafiću. Bojan je, prema izveštaju lekara specijaliste u koji je Srpski telegraf imao uvid, lako duševno zaostala osoba.

Batine koje je dobio nesrećni mladić izazvale su ogorčenje stanovnika Novog Miloševa, a gazda kafića je poručio da će zabraniti ulazak siledžiji koji se krije iza političkih funkcija.

Bojan je mirno sedeo za svojim stolom, pio kafu i gledao u telefon kad ga je verbalno napao Ivan. Besan što ga ignoriše, prišao je bliže stolu i nastavio da ga verbalno maltretira. U jednom trenutku zavalio mu je šamar iz sve snage, a potom ga udarcem u glavu oborio na patos. To mu nije bilo dovoljno, već je nastavio da ga udara iako je Bojan ležao na podu, a potom ga izbacio iz kafića – ispričao je jedan od očevidaca ovog incidenta koji se u tom trenutku zadesio u kafiću i zamolio da mu ne pominjemo ime.

Kako je objasnio, Jakšić iza sebe ima jaka politička leđa, pa ne bi da mu se zamera.

  • Žao mi je Bojana, svi znaju da je bolestan, ali je miran kao bubica. Ne pije, ne puši, nikad u životu nije dobio čak ni prekršajnu prijavu. Ivan je siledžija i to svi znaju, ali ga se plaše i klone – dodao je očevidac.

Ivan Jakšić nije bio raspoložen da odgovara na naša pitanja o prebijanju Pomorišca.

  • Bez advokata ne dajem izjave. Doviđenja – odbrusio je i prekinuo vezu.
  • Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *