UŽAS NA ADI CIGANLIJI: Satarom i nožem izbola momka i devojku

Телеграф.рс
СРБИЈА • ХРОНИКА

КРВАВИ УЖАС НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ: Сатаром и ножем исекли момка и девојку! Напали их код локала Ибица, КАМЕРЕ СНИМИЛЕ СВЕ

Права драма одиграла се у понедељак увече на Ади Циганлији, када су младић Игор П. и девојка Анђела Ј. нападнути сатаром и ножем.

Одбојка на песку на новобеоградској страни аде Циганлије синоћ се само срећом није претворила у трагедију већих размера. Наиме, на терену за одбојку на песку, који је у склопу кафића „Ибица“, према незваничним сазнањима, група младића и девојака регуларно је дошла на резервисани вечерњи термин. Како су испричали очевици, око 22 сата пред само затварање локала, у једном тренутку чули су пометњу и видели неколико младића како беже одатле, пише Блиц.

– Чини ми се да их је било тројица-четворица. Чули смо да је неко нападнут сатаром. Све се десило веома брзо. Како сам се окренуо, видео сам неколико мушкараца како беже, док неколико људи стоји иза локала , код терена, у шоку са видљивим ранама – каже један од очевидаца.

Да ли је до сукоба дошло међу посетиоцима који су играли одбојку или су нападачи дошли са хладним оружјем јер су знали да је њихова мета ту, истражује се.

Како се сазнаје од извора упознатих са овим случајем, у нападу је ножем повређена Анђела Ј., а сатаром је нападнут Игор П. (32) и они су приватним возилима одвезени у болницу.Полиција је обавила уређај, а камере са локала „Ибица“ снимиле су читав напад.

Полиција трага за поменутим оружјем, а истражује се и шта је мотив напада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *