UŽAS: Otac monstrum zlostavljao ćerku (15) i koristio je za jezive fotografije koje je slao prijateljima!

Za sada je poznato da je otac u ranim četrdesetim godinama, a da njegova ćerka ima 15 godina. Sve se odvijalo u jednom mestu na istoku Hrvatske.

Kako pišu hrvatski mediji, devojčica je dete razvedenih roditelja. Kada je tokom vikenda dolazila kod oca, on bi je fotografirao i fotografije je čuvao u računaru. Nakon toga je nudio ćerku na internetu.

Kada bi slao sliku svoju ćerke, uz nju bi se nalazila i poruka: „Ako je želiš, dogovorićemo se“.

Iz policije i Opštinskog državnog tužilaštva rekli su da rade na slučaju, koji je u međuvremenu preuzelo Županijsko državno tužilaštvo za mlade. Ali kako je reč o osetljivom predmetu u kojem je žrtva dete, detalje ne žele niti smeju iznositi.

Otac i ćerka ne žive zajedno. Nakon rastave ona je ostala da živi kod majke, a ocu je dolazila vikendima ili tokom praznika.

Otac, inače profesor u jednoj školi, iskorišćavao je trenutke kad je provodio vreme sa devojčicom kako bi je fotografisao. Fotografije je čuvao na računaru, da bi ih nakon odabira slao poznanicima ili ljudima za koje je mislio da bi mogli biti zainteresovani.

Na sreću, niko nije odgovorio, a neko od potencijalnih klijenata ga je i prijavio policiji. Prema nezvaničnim informacijama, na računaru su istražitelji pronašli dovoljno fotografija i dokaza da pokrenu istragu.

Zakon je u ovom slučaju prilično jasan. Ko dete namamljuje, vrbuje ili podstiče na učestovavanje u snimanju dečje pornografije ili ko organizuje ili omogući njeno snimanje, kazniće se kaznom zatvora od jedne do osam godina.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *