UŽAS U PAROVIMA, OBEZBEĐENJE ULETELO: Benjamin PIŠTOLJEM isterao novinarku iz emisije! Takmičari prestravljeni!

Nakon što su Benjaminu Spahoviću pušteni komentari publike, gde su uglavnom bili loši komentari, ljutitim stavom otčao je do garderobera.

Niko se nije nadao šta će se potom desiti kada bude izašao iz prostorije. Dok je izlazio, učesnici su primetili da drži nešto u ruci, povređen komentarima, ali i pitanjima novinara.

Pošto je izašao, opšta panika nastala je u vili. U ruci nosio je pištolj, uperivši u sve takmičari, svi su počeli da beže gde su stigli.

Međutim, Benja je imao nameru da izbaci novinarku koja je bila specijalni gost.

– Nemoj Benjamine, molim te smiri se – odzvanjalo je vilom od strane mnogih takmičarki, a među najglasnijm bila je Dina Galorini.

Uhvativši novinarku, povukao ju je za ruku i krenuo da je izbaci na vrata, ali u tom trenutku ostali cimeri su ga pratili pokušavajući da ga smire.

Đorđe Tomić prišao mu je i udario i time ga onesposobio, jer se onesvestio. Ali tu nije kraj haosu, nakon što je obezbeđenje odreagovalo i izvelo Benjamina, Dini se slošilo jer joj je stavio pištolj, pa je doživela šok. Bacajući se po bodu od straha, gušila se zbog celog događaja.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *