UŽAS U SMEDEREVU: Majka se drogirala i PROSTITUISALA pred MALOLETNIM SINOM!

Pripadnici MUP-a u Smederevu uhapsili su A. N. (34), zbog sumnje da se pred maloletnim sinom i ćerkom intravenski drogirala i prostituisala, a dečak se jednom prilikom i ubo na igle koje je osumnjičena prethodno koristila prilikom konzumiranja narkotika!

Ona se sumnjiči i da je maloletnog sina primoravala da krade. Osim toga, protiv nje je policija podnela krivične prijave za zanemarivanje i zlostavljanje maloletnog lica. Osumnjičena je uz krivičnu prijavu privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

A. N. je jedna od 36 osoba uhapšenih prethodnih dana u akciji MUP-a koja je bila usmerena na suzbijanje opšteg kriminaliteta. Osumnjičeni uhapšeni u tim akcijama terete se za krivična dela iznuda, nanošenje teških povreda, ugrožavanje sigurnosti, prinuda, proganjanje, zlostavljanje i mučenje, obljuba nad nemoćnim licem, obljuba nad detetom, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, nedozvoljene polne radnje. Akcija je sprovedena u nizu gradova širom Srbije, od spomenutog Smedereva preko Zaječara, Kragujevca, Kikinde do Pančeva, Niša i Leskovca.

Osim građana, oštećeni u ovim krivičnim delima bili su i policajci. Tako je policija u Zaječaru uhapsila B. V. (24) i S. P. V. (34) zbog sumnje da su počnili krivično delo sprečavanje službenog lica u obavljanju službene radnje. Njih dvoje se sumnjiče da su, nakon što su saznali da će policijski službenici privesti N. V. zbog raspisane poternice Osnovnog suda u Zaječaru, izveli psa kako bi policajce zaplašili, a potom i gurali policijske službenike i gađali ih jajima. Osumnjičeni su privedeni nadležnom tužilaštvu u Zaječaru.

Izvor: Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *