UZIMALA LEKOVE NA SVOJU RUKU: Nova drama u domu Jelene Karleuše!

ako se vratila poslovnim obavezama, žiriranju u takmičenju „Zvezde Granda“ i nastupima, Jelena Karleuša još ne može da se oporavi od smrti majke.

Naime, kako VIP magazin saznaje, pevačica je od Divnine smrti stalno na lekovima kako bi mogla da funkcioniše, ali pošto je te lekove uzimala na svoju ruku, počela je da oseća smetnje i odlučila je da ode kod psihijatra kako bi joj prepisao pravu terapiju.

– Jelena je pokušala da bude jaka posle Divnine smrti i s jedne strane je u tome i uspela. Trudi se da bude okružena samo pozitivnim ljudima, vratila se poslovnim obavezama kako bi što manje vremena provodila sama i trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa ćerkicama Atinom i Nikom. Međutim, od kada ju je zadesila porodična tragedija, ona je sve vreme koristila lekove za smirenje kako ne bi imala ispade i kako ne bi imala česte promene raspoloženja. U početku su joj ti lekovi pomagali, ali vremenom je počela da oseća određene nuspojave – ispričao je za VIP dobro obavešteni izvor, koji dodaje da se Karleuša poverila prijateljici da se od lekova koje pije ne oseća dobro, te da želi da potraži stručnu pomoć.

– Pevačica je mislila da će joj ti lekovi pomoći i nije ni slutila da će joj od njih biti loše, niti da će imati bilo kakva neželjena dejstva. Na početku je čak i negirala da joj se od njih stvara mučnina i da ima vrtoglavicu, međutim, kada je napala svoju blisku saradnicu da otkriva njene tajne i da ju je izdala, svi su shvatili da su te promene raspoloženja i česte paranoje od lekova koje pije. Pošto je Jelena veoma ranjiva i osetljiva i često ima burne reakcije, njeni najbliži prijatelji su se složili da joj na miran i staložen način ukažu da mora da potraži stručnu pomoć – kaže izvor i dodaje:

– Karleuša nije htela da ih sluša i bila je gluva na njihove molbe, ali posle svađe sa saradnicom i nizom optužbi koje su na kraju bile neistinite, sama je shvatila da je preterala i da mora da se leči. Pomoć je potražila od porodičnog psihijatra, koji je upućen u njeno stanje – priča izvor i dodaje da je odmah dobila terapiju kojoj joj odgovara.

– Posle odlaska kod psihijatra, svi su se smirili, pogotovo njena tetka Danijela, koja je strepela da neadekvatni lekovi mogu još da joj pogoršaju psihičko stanje. Jelena je priznala da je kod psihijatra otišla zbog ćerkica jer su joj one najbitnije i da zbog njih mora da ostane zdrava i pribrana – završava priču izvor za VIP.

Izvor: Alo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *