VACIĆ: Ima li u srpskom kukolju – žita?

Kolumna

P R E P O R U Č E N O

 

Ima li u srpskom kukolju – žita?

Piše: Miša Vacić

Kada će neko od naših LGBT članova da se oslobodi liberalnih okova u svojoj glavi

 

Srpski narod je navikao da sa Zapada u političkom kontekstu stižu uglavom štetne pojave. Ovog puta ćemo analizirati jedan fenomen, koji se kao bumerang vraća tom istom Zapadu. Reč je o sve većem broju društvenih boraca, konzervativaca, tradicionalista, patriota  koji su homoseksualci i koji su nosioci borbe protiv liberala i lažne doktrine političke korektnosti i vajnih „ljudskih prava“.

Kao prvog Vam navodim Majla Juanopolisa koga na fejsbuku prati 2.5 miliona ljudi, na jutjubu 800 hiljada, a na instagramu 350 hiljada. Majlo je završio Kembridž, istaknuti je aktivista republikanaca, vernik i zagovornik hrišćanstva. U kampanji je podržavao predsednika Trampa, pogotovo veličajući njegovu ideju zida. Takođe je i član NRA (savez naoružanog stanovništva Amerike) i javno se zalaže za odbranu drugog amandmana koji je pravo naroda da poseduju i nose vatreno oružje, protivnik je abortusa i branitalj istinske slobode govora, što znači da ne postoji govor mržnje, koji nam liberalni totalitaristi preko svojih masovnih medija i u naš krivični zakon nameću, i vatreni je zagovornik protiv islamista.  Zbog takvih stavova koje u svojim emisijama, tribinama i drugim javnim nastupima Majlo Juanopolis iznosi kao republikanac i hrišćanin, ANTIFA, liberalni ekstremisti, BLM aktivisti i drugi jurišnisi Soroševih nevladinih organizacija kao i vodeći liberalni mediji ga nazivaju: Nazistom, fašistom, Hitlerom, homofobom, rasistom. Što je suludo, s obzirom da je Majlov životni partner crnac. Prvo ne može biti homofob jer je sam homoseksualac, drugo ne može biti rasista jer mu je partner crne boje kože, a ni nacista jer je njegov crni partner jevrejske veroispovesti. Haranga koju vode protiv Majla neprestano nazivajući ga Hitlerom je apsolutno neosnovana što govori i osnovama povoda za etiketiranja od strane liberala.

Sledeći koji je zanimljiv je Dejv Rubin, Amerikanac, koji za sebe kaže da je „kalsični liberal“, ali njegovi stavovi i vrednosti danas više idu ka konzervativizmu, jer su neoliberali uništili liberalizam koji u osnovi znači slobodarstvo. Javno podržava slobodu govora i naoružani narod, koji je već sada najavio da će 2020. godine na sledećim američkim izborima za predsednika glasati za Trampa, zbog čega se našao na udaru svih liberalnih dušebrižnika i društvenih aktivista za tzv. „Ljudska prava“. I ako je u vezi sa muškarcem, Dejv Rubina kao iskonskog liberala, a danas po svemu očiglednom nakaradnog pomeranja liberalizma ka totalitarizmu, njega kao takvog nazivaju homofobom, rasistom, nacistom.

Bler Vajt, pola miliona ljudi prati njene političke emisije gde zagovara desničarke konzervativne ideje, transseksualna osoba, rođen kao muškarac, danas je žena. U potpunosti podržava politiku Trampa, zid, slobodu govora, naoružan narod, anti islam, povlačenje Američke vojske, osuđuje intervenciju u Siriji. Bler Vajt u javnosti viđeniji konzervativac, zbog svojih stavova je napadnuta na ulici od strane liberala, aktivista nevladinih organizavija koji zagovaraju „ljudska prava“.

Gaj Benson još jedna zvezda jutjuba i društvenih mreža gde u kratkim video emisijama zagovara hrišćanske vrednosti, američki patriotizam, konzervativizam koji podrazumeva slobodno tržište, naoružano stanovništvo, istinsku slobodu govora, je homoseksualac. Novinar je FOX-a, saradnik je čuvenog konzervaztivnog desničarkog Univerziteta Preger, koji širi desnu konzervativnu patriotsku misao i vrlo uspešno demistifikuje lažni liberalizam i njegovu totalitarnu doktrinu.

Svi ovi pobrojani ljudi, a nisu samo oni već ima ih mnogo, su pod neprekidnim napadom agresivnih ANTIFA, NVO aktivista kod nas ranga „Žute patke“, progone ih po ulicama i napadaju po kafićima i ako su seksualno to što su, na udaru su zato što su javno hrišćanski vernici, patriote i politički konzervativci. Moje je pitanje gde je srpski „Majlo Juanopolis“ pošto u Srbiji ima na tuce LGBT aktivista koji zagovaraju da je Kosove sused Srbije, javno hule na hrišćanstvo, podržavaju suđenje srpskim junacima. Kada će neko od naših da se oslobodi liberalnih okova u svojoj glavi. Nije bitno koga voliš, da bi voleo svoju zemlju i bio patriota. Ima li u srpskom kukolju žita?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *