Vanja Savić predstavila „Anđele u srcu“

Spisateljica Vanja Savić održala je u petak uveče u kafeu „San“veoma zanimljivo književno veče na kojem je predstavila dve svoje nove knjige: „Anđeli u srcu“ i „Tajne lične transformacije“ koju je napisala sa grupom autora.

Ova autorka već godinama proučava dubine ljudske duše i kako spoznati sopstvenu sreću i u tome joj pomažu kako kaže lični anđeli čuvari koje svako može pozvati u svoju ali u druge duše kojima je potrebna pomoć.

-Potrebno je otvoriti srce i dušu i sa ljubavlju pozvati svog anđela čuvara. Ja ih imam četiri i oni su tu uvek kada su mmi potrebni. Može neka osoba anđela pozvati da pomogne i nekoj drugoj osobi, to je onda još veči stepen ljubavi nego pomoć sebi samom. Drago mi je što večeras vidim puno mladih ljudi jer mladima su sreća i ljubav najpotrebniji, kaže za Aferu Vanja Savić.

Odlomke iz romana „Tajne lične transformacije“ čitali su mladi glumci, studenti Akademije lepih umetnosti  kao i multimedijalni umetnik i lajf kouč Miroslav Zuha a dramski umetnik Aleksa kaže da mu je zadovoljstvo uvek kada učestvuje na ovakvim dešavanjima:

-Čast mi je što sam učestvovao na književnoj večeri Vanje Savić. Izuzetno cenim njen rad i uživao sam u interptetaciji jednog dela iz njene knjige. Ona zaista živi ono što priča i piše i svakome bih toplo preporučio da isprati njen rad i poseti njene radionice, kaže mladi glumac Aleksa.

I njegova koleginica, glumica Katarina Živković ljubitelj je književnih večeri i voli da svojim glumačkim talentom doprinese ovakvim događajima:

-I sama pišem poeziju a kao glumica volim da je interpretiram kao i određena prozna dela. Učešće na književnim večerima je za nas glumce, pogotovo za nas koji smo još uvek na akademiji, izuzetno značajno jer imamo taj interaktivni odnos sa publikom, kaže Katarina.

Za umetnički deo večeri bila je zadužena mlada violinistkinja Ivana Vučković koja je svojim umećem na violini zadivila sve prisutne.

Knjiga “Anđeli u srcu” je prvenac Vanje Savić, a u njenom podnaslovu stoji – vodič o nebeskim bićima koja nas vole, vode, leče i nadahnjuju.

Knjiga ima tri dela. Prvi je PUT SVETLOSTI u kojem je autorka ispričala svoju autentičnu priču o anđelima. Drugi deo – PETA DIMENZIJA POSTOJANJA je osvrt na više nivoe egzistencije a treći – U PARTNERSTVU SA ANĐELIMA predstavlja jedan od mogućih puteva za ostvarenje komunikacije sa anđelima.
Vanja je i ko-autor knjige Transformations – find your wings, sa poglavljem Anđeli u srcu, koja je za dve nedelje postala internacionalni bestseler.

E. A.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *