VARAO TRUDNU PRIJU SA MANEKENKOM?! Filip Danima bio u njenom penthausu na Dorćolu!

Foto: Damir Dervišagić

PEVAČICA KRILA PRELJUBU OD SVEKRA BOBE I SVEKRVE LEPE BRENE

 PEVAČICA ODLEPILA KAD JE SAZNALA: Znam gde provodiš noći, SINA NIKAD NEĆEŠ VIDETI!

Filip Živojinović navodno je varao leksandru Prijović sa manekenkom dok je bila u poodmakloj trudnoći.

 

Pevačica je zbog sina Aleksandra prešla preko toga, ali Filipu to nikada neće oprostiti, piše Skandal. Prija navodno krije suprugovu aferu od folk zvezde Lepe Brene i svog svekra Slobodana Bobe Živojinovića, ali i od svoje majke Borke zbog velike bruke.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

„Aleksandra se trudi da Filipu oprosti prevaru, ali ne ide to baš tako lako. Ta riba sa kojom ju je varao je baš lepa i zgodna, a upoznali su se u njihovom restoranu „Tri tačke“ i tada je počela njihova kratka romansa. Od tog dana provodili su puno vremena zajedno, a Prija je ludela što joj muž luta dok ona sama sedi u stanu“. priča izvor i objašnjava kako se Filip tada ponašao veoma neodgovorno prema svojoj ženi.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

„On je toliko poludeo za tom manekenkom da nedelju dana nije živeo u Aleksandrinom stanu iako je ona bila pred porođajem. Ta devojka ga je brzo obrlatila i on je Priju skroz zapustio i samo se sa ovom provodio dan i noć“, rekao je između ostalog i dodao da je Aleksandra prošla kroz pravi pakao, noćima je plakala i zvala ga, a on joj nije odgovarao. Ma strašno, jadna žena šta je sve preživela – kaže izvor i otkriva da Aleksandra zbog bruke, koja bi brzo pukla, nije nikome htela da priča o Filipovom neverstvu, pa je tako sve lagala kada bi je pitali gde joj je muž.

NE PROPUSTITE

 

„Prija je u to vreme imala česta gušenja zbog nervoze, a ta preljuba ju je skroz dotukla. Kad je saznala da je sa tom devojkom svakodnevno na Dorćolu, pevačica je rešila da ga dozove pameti i zapretila mu je rečima: „Sina nikada nećeš videti ako se ne vratiš kući i ako se ne uzmeš u pamet. Znam gde i sa kim noći provodiš“, tek tad se Filip malo trgao i prekinuo tu aferu sa manekenkom“, rekao je izvor i dodao da ga manekenka nije baš lako pustila, a situacija se smirila tek kada su se preselili u novu vilu. Pevačica je navodno prešla preko preljube, ali mu nije oprostila.

 

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kurir.rs/Skandal/Foto Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *