Vaspitačica otkrila šta je Jana rekla nakon ubistva Jelene

Lenka Đorđević, vaspitačica male Jane (5), ćerke ubijene pevačice Jelene Krsmanović i Zorana Marjanovića, otkrila je pred Višim javnim tužilaštvu nove detalje o slučaju ubistva.

Lenka, kao jedan od krucijalnih svedoka u slučaju ubistva Jelene Krsmanović, ispričala je pred Višim tužilaštvom sve šta joj je mala Jana govorila nakon što joj je majka nestala, a zatim ubijena u kanalu kod nasipa u Crvenki u Borči.

Lenkino svedočenje ima veliki značaj, jer devojčica koja je svojoj vaspitačici iznosila detalje vezane za taj 2. april 2016. kada joj je majka ubijena jedini je svedok tog kobnog dana, jer navodno je ona prema priči pevačicinog supruga, koji je uhapšen i osumnjičen za njeno ubistvo, stajala sa njim na svega 550 metara dalje od mesta ubistva.

– Ono što je vaspitačica tokom svedočenja posebno istakla jeste da je devojčica nakon što joj je majka nestala često crtala travu. Kada bi je nacrtala, ona i vaspitačica bi počele da je seckaju, a devojčica je tada, kako je Lenka Đorđević posvedočila, govorila: „To je trava gde je nestala moja mama“ – navodi sagovornik „Blica“ upoznat sa slučajem.

U slučaju ubijene pevačice Jelene Krsmanović očekuje se dalje saslušanje svedoka.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *