VELIKA TUGA: Obesio se u kući supruge

U sredu, oko 20 i 30, u Oreovici kod Žabara, Saša Đorđević (21) izvršio je samoubistvo vešanjem. Nesretni mladić svoj mladi život okončao je tako što se obesio u kući svoje supruge Saške Miloradović, u kojoj je sa njom i detetom živeo.

Saša Đorđević

Prema rečima njegove supruge Saške, Saša ju je te kobne večeri poslao po vodu i nakon pet minuta nazvao odmah da dođe u kuću.

– Čim me je pozvao ja sam odmah krenula ka njemu. Ali, bilo je prekasno. Ništa se nije moglo uraditi – sa suzama u očima rekla je njegova supruga. Za smrt svoga muža krivi Sašinog oca i babu.

– Bio je dobar muž. Tugovao je za majkom, jer su mu njegov otac Zoran i baba Ruža onemogućavali da se čuje sa njom. Oni su krivi za njegovu smrt – priča uplakana Saška.

Inače, pokojni Saša rodom je iz Velikog Sela, opština Malo Crniće. Do završetka škole u kojoj je učio za mesara živeo je u tom selu sa svojim ocem, majkom i trojicom mlađe braće i sestrom. Kako su nam rekli meštani Velikog sela Saša je bio u sukobu sa svojim ocem zbog njegove preke naravi, koji je njega i ostalu decu verbalno i fizički zlostavljao.

– Njihova majka nije mogla da ih zaštiti, pa je zbog toga obolela. Saša čim je izučio za mesara zaposlio se u klanici u Oreovici. U tom mestu je i upoznao suprugu i oženio se sa njom, pristajući da živi kao zet u kući – pričaju meštani, dodajući da je Saša bio veoma dobar i vredan mladić i da nije trebalo da učini to što je učinio, jer za sve, pa i najveće probleme u životu, ima rešenje.

Potvrdu i informacije o ovom samoubistvu pokušali smo da dobijemo od požarevačke policije, ali nije nam naš usmeni zahtev bio udovoljen. Portparol PU “Požarevac“ samo nam je rekao da nikakav izveštaj u biltenu o tome nije dobio, jer spada u sporedne događaje.

TPKNEWS/M.V.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *