VELJA ILIĆ: „Zorana, harač ide direktno u ruke tvog muža“!

Velja tvrdi da su direktori u resoru građevine i infrastrukture prinuđeni da „skupljaju harač i rade isključivo za veliku ministarku i njenog supruga Vladu“!

Nakon lidera SRS-a Vojislava Šešelja i Velimir Ilić, predsednik NS-a i bivši ministar infrastrukture, izneo je niz optužbi na račun ministarke Zorane Mihajlović i njenog supruga Vladimira Atanackovića, a povodim hapšenja direktora „Infrastrukture železnice“ Miroljuba Jevtića i još tri osobe zbog mita i korupcije. I Ilić je, poput šefa radikala, uveren da Mihajlovićeva treba hitno da bude uhapšena jer nema dilemu da je Jevtić, kod koga je prilikom hapšenja nađeno 10.000 evra, sve radio po njenim nalozima, te novac prosleđivao njoj i njenom partneru.

  • Moje ranije tvrdnje da se uzimaju veliki procenti provizije na auto-putevima i železnici pokazala se ovih dana kao tačna. Pokazalo se da su tačne moje tvrdnje da sve to vode i time rukovode ministarka Zorana Mihajlović i njen suprug Vlada. Voleo bih da nadležni organi provere i koliko je kubika granulata otišlo pod donji stroj brze pruge koja se gradi i koliko će do kraja gradnje granulata biti potrošeno. Nadležni organi bi trebalo da provere i da li je tačna tvrdnja ljudi sa gradilišta da se kubik tog granulata plaća po evro – rekao je Ilić za jedan dnevni list.
  • On je dalje naveo da je javna tajna da direktori određenih firmi moraju da prikupljaju „harač koji ide direktno u ruke Zoraninog muža“.
  • Nije tajna da je i Jevtić to morao da radi, pošto u suprotnom ne bi ni bio direktor. Svi oni rade za veliku ministarku, a procenti se znaju. Uvećani su tenderi koji nisu ni raspisani već sve ide slobodnom pogodbom – naveo je Ilić koji je svojevremeno i tužilaštvu dostavio svu dokumentaciju o sumnjivim tenderima.
  • Mihajlovićeva je s druge strane poručila da su sve ove optužbe u suštini samo „nove laži autora kraduckanja i džuboks vojvode i da one ne mogu da sakriju nove auto-puteve“.
  • Verujem da za sve dobronamerne i poštene građane ne postoji veći kompliment nego da ih optuži Velimir Ilić i njegov stari drug po lažima „džuboks vojvoda“ Vojislav Šešelj. Kada neko ko je patentirao krađu i kraduckanje uopšte govori o kriminalu on u stvari govori o samom sebi. Ni Ilić ni Šešelj svim neistinama neće uspeti da sakriju sve rezultate koje su naše ministarstvo i Vlada Srbije ostvarili i 350 kilometra novih auto-puteva koji su izgrađeni – navela je ministarka za „Alo!“.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *