VENČANJE SANJE I MATORE

Sanja i Matora odlučile da se VENČAJU! Evo gde će jedna drugoj reći sudbonosno „DA“!

Rijaliti zvezde ubrzano prikupljaju papire koji su im potrebni kako bi se u septembru zaklele na večnu ljubav u Holandiji, koja priznaje istopolne brakove.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, Foto: Privatna arhiva

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora venčaće se u Amsterdamu! Učesnice „Zadruge“ biće prvi poznati srpski lezbijski par koji će svoju vezu ozvaničiti brakom.

 

Sanja i Matora trenutno prikupljaju papire koji su im potrebni kako bi se u septembru zakleli na večnu ljubav u Holandiji, koja priznaje istopolne brakove.

 

– Njih dve su shvatile da žele zajedno da provedu život. Hoće da se venčaju i konačno ohrabre i druge gej parove da se više ne skrivaju. Odabrale su Amsterdam, jer je kod njih zakon najliberalniji po pitanju homoseksualaca – kaže izvor blizak rijaliti zvezdama.

Inicijator ove ideje bila je, verovali ili ne, Sanja, koja je odlepila za Matorom.

 

– Sanja je prvobitno htela da iznenadi Jovanu putovanjem u Amsterdam. Ona je odlučila da svoju devojku vodi u grad u kom je uobičajeno da se ljudi istog pola zabavljaju, šetaju gradom, ljube i drže za ruke, a da ih niko zbog toga ne vređa i ne napada, kao što je slučaj u našoj zemlji. Htela je da njih dve uživaju nekoliko dana, bez straha da će ih iko napasti, kao što je u Beogradu jedna prolaznica nedavno nasrnula na njih – dodaje izvor.

 

Iznenađenje joj je, međutim, propalo, jer je Matora čula šta joj Sanja sprema, pa su intenzivno počele da pričaju o tom putovanju. Kako naš sagovornik otkriva, u jednom momentu je Sanja rekla kako bi volela da svoju ljubav ozvaniče brakom, na šta je Matora ostala zatečena.

 

– Jovana nije ni sanjala da bi njena devojka ikada ovako nešto predložila. Bila je šokirana. Naravno, bilo joj je drago što Stankovićeva razmišlja u tom pravcu, jer je mislila da će pre ona to izgovoriti nego njena devojka. Matora je iste sekunde počela da se raspituje šta im je potrebno da bi se zakleli na večnu ljubav u Amsterdamu – zaključuje izvor.

 

Kako saznajemo, njih dve su se u organizaciji svadbe podelile – Jovana juri papire potrebne da bi se venčale, a Sanja će biti zadužena za stajling.

Roditelji ništa ne znaju

Sanja i Matora svojim porodicama još ništa nisu rekle o planu da se venčaju jer strahuju od njihove reakcije.

– Sanja i Matora su jedva smogle snage da kažu porodicama da su u vezi, pogotovo Sanja koja je do rijalitija imala samo muškarce. Njih dve nisu sigurne kakve će biti reakcije njihovih najmilijih. Plaše se da im se familije ne posvađaju – kaže naš sagovornik.

AUTOR: 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *