(VIDEO 18+) „MRŠ, GO*NO JEDNO SMRDLJIVO!“ Sloba URLAO i PSOVAO Lunu, udarao rukom o zid, pa je IZBACIO NAPOLJE!

Nakon odgledanih video snimaka gde se jasno vidi i čuje šta je sve Sloba Radanović govorio svojoj supruzi Kristini Kiji Kockar, ali i šta je pričao o roditeljima Lune Đogani sa kojom je prevario ženu, blogerka i pevač su definitivno stavili tačku na svoj odnos.

Za vreme žurke u Beloj kući, Sloba i Luna nisu progovorili ni reč, a kada je muzika prestala, Đoganijeva je došla kod svog bivšeg dečka u rehabilitaciju, gde je on pokušavao da zaspi.

„Napusti prostoriju! Skloni se od mene! Imaš tamo prijatelje koji su ti bolji od mene, samo se skloni“, vikao je Sloba na Lunu.

„Posle svega ti meni kažeš da se sklonim, ja sam došla kod tebe“, rekla je Đoganijeva kroz suze. Luna nije mogla da se smiri, a ono što je pričala svom bivšem dečku nije se dobro razumelo od jecaja.

„Što plačeš? Šta je bilo sad, je l’ sam ja za sve kriv? Imaš ti svoje prijatelje sa kojima možeš da pričaš. Molim te izađi napolje, neću da pričam sa tobom“, vikao je Sloba.

„Imaš samo jedan dan još da me gledaš, i ti me teraš od sebe“, pričala je očajna blogerka. Sloba je u besu nekoliko puta udario rukom o zid, a Luna nije želela da napusti sobu.

„Nemoj da mi plačeš tu! Napusti objekat, napusti prostoriju. Imaš prijatelje koji ti žele dobro, ja sam ti želeo loše. Svi ste u pravu, samo mi se skloni više“, urlao je radanović.

„Ako posle svega misliš da ti ja želim loše možeš da od*ebeš iz ove sobe. Je l’ shvataš ti tu priču? Sve što sam uradio u ovom rijalitiju sam uradio zbog nas, da bi se ti lično popi*ala po svemu. Ke*a mi se više. Tebi će da bude žao, nemoj da govoriš da će meni da bude žao. Sve što sam imao pre ovoga sam žrtvovao, jer sam zavoleo tebe. Ja sam život žrtvovao zbog tebe. Izađi napolje, mrš! Ako tako misliš, ti si go*no smrdljivo, mrš! Je*em li te, mrš. Ja sam sigurno tebe iskoristio, hajde skloni mi se. Sve sam uradio zbog tebe i mene“, vukao je Sloba.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *