(VIDEO 18+) SVE PRŠTI OD SEKSA U ZADRUZI: Samo su se pogledali i skinuli gaće!

Dok su ostali zadrugari u Beloj kući raspravljali o životu u „Zadruzi“, Mina Vrbaški imala je važnija posla – da reši konflikt sa Anđelom Vešticom, koji je nastao zbog Nemanje Đerića Đeksona.

Anđela joj je objašnjavala da nema šta da traži sa Đeksonom i da se ne zanosi zbog toga što je neveran – jer kada su se pogledali, samo su skinuli gaće i krenulo je.

Mina ju je gledala i nije verovala šta joj priča.

Ona je prišla Anđeli u graderobi kako bi sa njom rešila konflikt i sprečila dalje sukobe, a onda je Veštica bez dlake na jeziku svojoj deset godina mlađoj prijateljici sasula sve u lice.

– Ja tebe mogu da isteram oiz takta kad god, veruj mi. Prok*rčila si se, brate, pustila si m*da, pa si na mene udarila, sram te bilo! Ja s tobom provela Boga oca napolju, davala ti savete, nemoj ovo, nemoj ono.. Frajera si mi skinula ovde, testirala sam te da vidim da li bi bila sa njim, a nisi razmišljala da li je to korektno ili fer – započela je Anđela, a onda nastavila:

– Boli me d*pe, ja nisam zaljubljena u njega. Da jesam – borila bih se, ja sam tebe testirala kao drugaricu da vidim da li mogu neke ozbiljnije stvari da radim. On dođe i prođe, recka je na zidu. Psihički sam spremna i isteraću ih sve odavde, ja sa tobom mogu na kakav god način. Ja mogu svaki dan po jedno jaje da ti lupam u glavu… Ali ti to ne možeš da izdržiš, ljubavi. Povedi računa kako pričaš sa mnom – zapretila je ona.

Izvor: Alo

Foto: Printskrin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *