(VIDEO) Mića se okomio na trudnicu: Zagorčaću ti život!

Miljana Kulić, novi vođa zadrugara, imala je obavezu da raspodeli budžet za narednu nedelju. Nezadovoljstvo ukućana zbog malih novčanih iznosa koje su dobili dovelo je do velikih svađa i teških reči!

Kao i uvek kada je novac u pitanju, stanovnici Bele kuće ulaze u svađe. Lepi Mića je bio izrevoltiran zbog toga što mu je Kulićeva greškom dala 1000 dinara iako je imala nameru da mu da najveći budžet, pa joj je uputio žestoke uvrede.

– Pakao ćeš doživeti zbog mene. Ti si đubre kao čovek, zato mi pare vrati. Ja sam te masirao, dao ti pare. Sve što mi duguješ ćeš mi vratiti – vikao je Mića na Miljanu.

– Daću ti k… oči da isteraš. Ti si meni poklanjao novac, tada nisi rekao da treba da ti ih vratim. Da si mi rekao da treba da ih vratim, ne bih ni uzimala – uzvratila mu je Miljana.

Bane Čolak je takođe zamerio Kulićevoj na raspodeli ovonedeljnog džeparca, pa ju je prekoreo.

– Dobro znam da nismo prijatelji. Večeras da mi vratiš pare koje mi duguješ. Pre kupovine da mi vratiš pare ili sve što budeš kupila doći ću da ti ukradem. Koje je to smeće, ušla je tu, ja sam je odmah prihvatio – zapretio joj je Bane.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *