(VIDEO) OVAJ ČOVEK JE POTPUNO POLUDEO: Milojko Pantić urlao da su Srbi krivi što je Kosovo oterano!

Boško i Jeremić jednu priču pričaju u Beogradu, drugu u Čačku, a treću u Novom Sadu!

Branislava Kostić, najveća autonomašica koja traži da Vojvodina bude Republika, potvrdila je sa govornice ono što svi odavno znaju: „Boškove Dveri i Jeremić su rame uz rame sa nama iz Odžieve partije i ligašima, mi smo svi kao jedno“.

– Evo ih ovamo očigledno Ligaši, negde su Dveri, negde su oni koji su simpatizeri Đilasa, Sergeja Trifunovića, Vuka Jeremića – rekla je Branislava Kostić.

Milojko Pantić, na autonomaškom skupu u Pančevu, po nalogu Boška Obradovića i Vuka Jeremića hvalio je sa govornice Zaeva, a Srbiju i Srbe optužio da su jedini krivci za to sto se Kosovo otcepilo!

Tu se nije zaustavio već je za Jasenovac rekao da su ga Srbi lažno stavili u centar pažnje da bi zaratili sa Hrvatima!

– Najpre su ti takvi srpski političari u Jugoslaviji građanima solili pamet da nas eksploatišu Slovenci i da treba da bojkotujemo njihovu robu. Onda su predmet još jače mržnje postali Hrvati. Skoro pola veka u komunizmu nije nam smetao Jasenovac, naprotiv, napravljeno je spomen obeležje da se ne zaboravi takva kataklizma nacizma i fašizma a onda je u centar pažnje srpskom društvu posle pola veka ubačen taj simbol ustaškog zločina da bi postao simbol mržnje prema svim Hrvatima – poručio je zajapureni Milojko Pantić sa govornice.

Ono što je Milojko zaboravio je da je Hrvatska želela da revidira taj deo istorije i da i dan danas pokušava da Jasenovac proglasi za nekakav park u kojem su se igrala deca. Zaboravio je i „zenge“ hrvatske predsednice Kolinde Grbar-Kitarović, polupane ćirilične table, a i još svež napad Ustaša u Splitu na vaterpoliste „Crvene zvezde“ koje su noževima i palicama jurili po rivi urlajući „četnici“.

– A posle Dejtonskog sporazuma srpski vlastodršci su mržnju usmerili prema Albancima sa Kosova. Pokušali su da Kosovo očiste od Albanaca koji su se zbog toga i ni zbog čega drugog otcepili od Srbije. I sada smo mi građani te besudnje zemlje zvane Srbija ostali sami sa svojim nacionalističkim i šovinističkim mrziteljima i njihovom mržnjom – nastavio je Pantić.

Ako je verovati Milojku Pantiću Srbi su krivi i za brojne ubijene Srbe na Kosovo, napade Šiptara na Srbe decenijama unazad, mnogo pre Dejtonskog sporazuma. Krivi su i za vekovnu žalju Šiptara da formiraju takozvanu „veliku Albaniju“, koju upravo ovih dana Edi Rama i Ramuš Haradinaj javno zagovaraju.

Ovakav skup više liči na scenario koji zapadne sile ovih dana pokušavaju da skroje u Venecueli, gde su iz vedra neba imenovali do juče nepoznatog čoveka za predsednika umesto legitimno izabranog Nikolasa Madura.

Ipak, ovo nije prva naznaka da Đilas, Obradović i Jeremić rade Srbiji o glavi. Nedavna poseta Đilasa Skoplju izazvala je veliku pažnju javnosti, gde je sa premijerom Zoranom Zaevim ugovarao prevrat u Srbiji. Komu su priklonjeni govori i činjenica da je koliko juče predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji pozvao upravo Skoplje i Podgoricu da se ujedine sa Šiptarima protiv Srbije.

Izvor: Republika.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *