(VIDEO) Ugljaninova omladina napala policiju ispred SNS-a!

Sinoć u 23.25 u Sjenici se dogodio incident, kada su mladići pripadnici SDA, ispred prostorija Srpske napredne stranke psovali državu, a zatim i policiju, koja je došla na intervenciju zbog narušavanja javnog mira i reda.

Podmladak SDA, na čijem čelu je Sulejman Ugljanin, uzvikivala je i pretnje policiji, ometajući ih u vršenju dužnosti i opirući se intervenciji, ali su ih policajci i pored agresivnog ponašanja priveli na korektan način, što se na snimku u ovom prilogu može i videti.

Podsetimo, sličan incident koji se dogodio u julu u Sjenici kada je policija privela Eldina Zekića (31) i Samedina Rastića (38), koji su tom prilikom i povređeni. To je poslužilo Ugljaninu, ujedno i predsedniku Bošnjačkog nacionalnog veća, da napadne Srbe i izazove proteste i opšti haos u narodu.

Kako nam javljaju očevici sa lica mesta, a da SDA i Ugljanin ne bi ponovo zlonamerno iskoristili policijsku intervenciju protiv nasilnika, u ovom slučaju na zadatku su bili i policajaci Bošnjaci, a bio je prisutan i komandant policije Nedžad Baždarević u civilu.

Izvor: Republika.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *