Vladimir poručio Goluboviću: Kristijane, vidimo se u Zadruzi!

Bivši zadrugar Vladimir Tomović, koji je diskvalifikovan zbog fizičkog napada na Aleksandru Subotić, započeo je romansu u rijalitiju sa Stanijom Dobrojević i veruje u njihovu ljubav.

Za Srpski telegraf Vladimir je ekskluzivno progovorio o najškakljivijim temama vezanim za njegovo učešće, te odgovorio na javne prozivke koje je Kristijan Golubović uputio njemu i Staniji.

– On i Stanija imaju neraščišćene račune i to treba da reše kao dvoje bivših prijatelja, ljudski i dostojanstveno. Moj i njegov odnos ne postoji. Voleo bih da u rijalitiju budem kada i on i da kao muškarci o svemu porazgovaramo. Nikoga na ovom svetu se ne plašim do boga, tako da je sigurno da mu se ni milimetar povući neću. Samo neka je živ i zdrav i, kada izađe iz zatvora, vidimo se u „Zadruzi“.

Kako bi reagovao kada bi Kristijan ušao u „Zadrugu“ i okomio se na Staniju?

– Rekoh već, ne umem da se svađam preko novina niti da vređam. To nije moj nivo. Okomiti se na nju može svako, to je njegovo pravo, kao što je i moje pravo i obaveza da je štitim dokle god smo u vezi.

Da li se kaješ zbog načina na koji si izašao iz „Zadruge“ i da li bi se vratio ukoliko se ukaže mogućnost za to?

– Kajem se jer je učinjena nepravda. Ja sam taj koji je prvi napadan, vređan, pljuvan, odgurivan, gažen i, na kraju, prvi sam ja udaren. Na sve to sam odgovorio instinktivno. Na produkciji je da sagleda realno stvari i donese odluku. U svakom slučaju, hvala im na prilici koju sam dobio.

Stanija te je branila i rekla da te je Aleksandra izazvala da je udariš. Kako bi se ti osećao da neko tvoju sestru tako udari?

– Stanija je samo pričala istinu. Rekao sam već da je Aleksandra na sve načine pokušavala da dođe do moje reakcije. Od uvreda, guranja, pljuvanja, gaženja, pa sve da udarca. Kada bi moja sestra nekoga vređala danima, pljuvala, gurala, gazila i na kraju udarila, ne znam šta bi očekivala? U realnom životu na sve to ne bih odgovorio jer takvih žena i nema, ali u rijalitiju se skupilo nekoliko njih koje traže đavola i kada ga nađu, onda kukaju. Da sam je udario, kako oni kažu, ona bi imala modricu makar. Svi smo svedoci da nema ni podlive na licu.

Da li bi neko u rijalitiju mogao da naruši tvoj i Stanijin odnos?

– Dan u rijalitiju je kao godina i nikada ne treba reći – nikada. Ako želi da sačuva svoj ugled i dostojanstvo, ona zna šta treba da radi i kako da se ponaša. Pametna je ona devojka.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *