VOĐA NOĆNIH VUKOVA ČESTITAO POBEDU DODIKU: Nek vam Bog da snagu u borbi sa svetskim zlom i neprijateljima!

Predsednik ruskog moto-kluba „Noćni vukovi“, Aleksandar Zaldastanov Hirurg, čestitao je Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović i SNSD pobedu na opštim izborima u BiH.

„Vi ste pravi sin srpskog naroda sa kojim Srbi vezuju svoju nadu na ponovno rođenje“, poručio je Zaldastanov Dodiku u snimku objavljenom na njegovom Fejsbuk profilu.

On je naglasio da je veoma simbolično što se pobeda Dodika i Željke Cvijanović na opštim izborima u BiH poklopila sa danom sećanja na svete srpske careve i rođendanom predsednika Rusije, Vladimira Putina.

Zaldastanov je rekao da je grupa „Noćnih vukova“ došla u Sevastopolj u Hersones, u hram u kojem je prema predanju kršten ruski knez Vladimir 987. godine, da se zahvale Gospodu za tu pobedu.

„Došli smo na zahvalnu molitvu Gospodu, koji vam je poklonio pobedu. Neka vam Bog podari snagu, fizičku i duhovnu, u borbi sa svetskim zlom, u borbi sa neprijateljima Rusije i Srbije. Neka vas Bog čuva“, poručio je Zaldastanov.

On je nakon molitve u hramu rekao da je uvek postojao duhovni molitveni most sa Republikom Srpskom, a da je danas napravljen novi put i budućnost koja je vezana sa ponovnim rođenjem.

„Molim Boga da mu (Dodiku) da snagu, koja će biti potrebna jer je on pod napadom i njemu je potrebna naša podrška i duhovna i zemaljska. Јer sada se fokus pomera tamo“, poručio je Zaldastanov.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *