Vozilo udarilo u Milovu pratnju, pucnjava na sve strane!

Na ulazu u Podgoricu, u mestu Kokoti oko 17:45 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je zapaljen automobil iz pratnje predsednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića.

Iz Urgentnog centra su kazali da je povređeno troje ljudi, a lider DPS-a nije povređen.

Prema saznanjima CdM, do udesa je došlo kada je drugi automobil preticao na punoj liniji i udario u auto iz pratnje.

Iz Vatrogasne službe kazali su da su na lice mesta odmah upućena dva vozila i pet vatrogasaca i da je požar ugašen oko 18:20.

„Automobil je bio pun municije, zato je i pucalo sve vreme dok je gorelo“, kažu iz vatrogasne službe.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, civilno vozilo VW Caddy, nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao V. V. (66) je, prema preliminarnim saznanjima, preticalo i ostvarilo kontakt sa zadnjim vozilom iz pratnje bivšeg premijera koje je dolazilo iz suprotnog pravca, marke „mercedes“.

V. V. je, kako se dodaje, u vozilu bio sam dok su u vozilu iz pratnje bili policijski službenici J. T. i D. Ž. Sva tri lica su transportovana u Klinički centar radi pregleda.

Crnogorski MUP u saopštenju navodi da prema informacijama koje poseduje u ovom momentu, jedan policijski službenik je zadobio povredu kuka dok je drugi ugruvan. V. V. je takođe zadobio povrede a prema trenutnim informacijama, u pitanju su lakše telesne povrede.

Vozilo iz pratnje je nakon kontakta sa civilnim vozilom izgorelo i na njemu je nastupila totalna materijalna šteta.

Lice mesta se obezbeđuje. Očekuje se dolazak državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici i veštaka saobraćajne struke na lice mesta radi obavljanja uviđaja, navodi MUP.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *