Vranješ kupuje vilu u Atini, a zbog ovoga će Karleuši biti žao!

Ognjen Vranješ nakon afere sa fotografijama i snimcima Jelene Karleuše, raskinuo je ugovor sa fudbalskim klubom Anderleht iz Belgije i vratio se grčkom FK Aek-u.

Vranješ, kog grčki navijači obožavaju sa zadovoljstvom se vratio u Atinu gde je nastao i čuveni video snimak Karleuše i njega na Akropolju, a obzirom na to da ga za ovaj grad vezuju i lepe uspomene odlučio je baš tu da kupi vilu.

  • Ognjen je rešio da promeni život iz korena. Nema više ludovanja, smirio se i odlučio da se posveti karijeri, ćerki i sebi. Grčka je njegova omiljena zemlja gde ima dosta prijatelja. Jedan od njih mu je predložio da kupi vilu na obali mora. Ideja mu se dopala i već je angažovao agenciju za prodaju nekretnina, koja radi na tome da mu pronađe dom po njegovoj želji. Ognjen odlično zarađuje i u planu mu je da kupi kuću kojoj pogled puca na more. Važno mu je da ima minimum pet spavaćih soba, jednu dečju za njegovu naslednicu, veliki dnevni boravak, dva kupatila, ogromnu terasu – priča izvor, a osim činjenice da će kupiti luksuznu vilu, cena ove nekretnine je milion evra, zbog čega će Jeleni verovatno biti žao što je ovo propustila.
  • Smatra da je to pametno uložen novac. Vila koju kupuje je skupa, ali će mu se svaki evro uložen u nju isplatiti. On voli da uživa, a lokacija koju bira jedna je od najlepših u Atini. Eto, Jelena da je bila pametna, uživala bi s njim, kao i što jeste uživala dok su bili zajedno, jer joj je on ispunjavao sve želje i kupovao razne krpice. Još je slobodan strelac, i od afere sa JK nije imao nijednu devojku. Sada mu je važno da do kraja septembra kupi vilu, a onda će organizovati žurku za pamćenje o čemu će svi mediji da bruje, posebno u Grčkoj, gde se svaki dan piše o njemu – završava izvor.
  • Izvor: Stars

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *